"Dil Tatile Çıkmaz"

"Dil Tatile Çıkmaz"

Ufuk Okulları'nda düzenlenen yaz dil okuluyla yabancı dil eğitimi kesintisiz devam ediyor."Dil Tatile Çıkmaz" sloganıyla duyurulan yaz dil okulu Ufuk Summer School, 18 Haziran'da başlayıp 14 Temmuz'da sona erecek.

Alanında uzman İngiliz ve Amerikalı eğitimciler eşliğinde uygulamalı eğitimlerin ağırlıkta olduğu dil okulu programı yaşayarak öğrenme metodunu temel alıyor. 


Ufukta Dil Eğitimi Tatile Çıkmıyor
Yaz dil okulu programının içeriğide oldukça yoğun olacak. Yurtdışından gelen öğrencilerin de yer alacağı programda teoriden çok pratiğe dayalı konuşma eğitimleri ön planda olacak. Günboyu sürecek olan programda sanatsal, sportif, sosyal, kültürel etkinliklerle dil eğitimi desteklenecek. Çocuklar yabancı arkadaşlarıyla eğlenip vakit geçirirken aynı zamanda yabancı dilini geliştirmiş olacaklar.

Anaokulundan ilköğretim 7. sınıf kademesine kadar 6-13 yaş grubundaki çocuklara hitap eden programa katılım için Ufuk Okulları öğrencisi olma şartı aranmıyor. Program bu yaş grubundaki tüm öğrencilere açık. Şişli, Ortaköy ve İstinye'deki Ufuk Okulları kampüslerinde yapılacak olan yaz dil okulunun 2000 kişilik bir kontenjanı bulunuyor.

Programa kaydolmak veya ayrıntılı bilgi almak isteyenler okulun www.ufuk.k12.tr adresini ziyaret edebilir aynı zamanda online kayıt olabilirler. Eğitimlerin ücretsiz olacağı programa farklı ilçelerden gelecek öğrenciler için servis ayarlanacağı gibi tüm öğrencilerin yemek ihtiyaçları  da cüzi bir ücret karşılığında sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.