Direktör Sanchez Flores'in yönetiminde milli takımın dönüşümünü Getafe'de sürdürdü

Direktör Sanchez Flores'in yönetiminde milli takımın dönüşümünü Getafe'de sürdürdü

Cengiz Ünder'in pası zekice ama  pası asiste çevirmek için çok yetenekli bir forvet gerekiyor.

 

Cengiz Ünder'in pası zekice ama  pası asiste çevirmek için çok yetenekli bir forvet gerekiyor. Enes'de aynısını yaptı. Şimdi önce Kuntz'u, sonra hepimizi, bu takımdan EURO2 024'te yer alan ilk forvet olacağına ikna etmesi gerekiyor. Size baştan söyleyeyim, halk futbolunun büyük bir kısmı fazlasıyla istekli. Enes Ünal'ın sahadaki tavrına, gelişimine ve yeteneğine bakarak ikna olmak. Son olarak Arda Güle'nin Gaziantep'te tezahüratlar eşliğinde sahaya çıkışı ve ilk milli formasını giymesi, tarihsel olarak gecenin en özel anlarından biri olarak kabul ediliyor.

Katar ve Ekvador, 2022 FIFA Dünya Kupası açılış maçında bu akşam  karşı karşıya A Grubu karşılaşması Al Khor'daki Al Bayt Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak. TRT 1'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Rusya'da golvar düzenlenen 2018  Dünya Kupası'nda VAR hakemliği yapan Orsato, bu Dünya Kupası'nda ilk kez düdük çalacak. Maç boyunca 46 yaşındaki hakeme Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yardımcı olacak. Bu maçın dördüncü hakemliğini Romanya'dan Istvan Kovac yapacak. Katar, Dünya Kupası sahnesinde ilk kez şaşırtmaya çalışacak. Milli takım düzeyinde 1 numaralı futbol organizasyonunda dördüncü sırada yer aldı. Bir kez forma giyen Ekvador ise 3 puan için mücadele ediyor. Bir diğer A Grubu maçında Hollanda ve Senegal 21 Kasım Pazartesi günü  kozlarını paylaşacak. Yazar Hürriyet  Uğur Meleke'den milli maçla ilgili haber Euro 2024 elemeleri öncesinde iki iyi rakibe karşı iki faydalı dostluk maçı yaptık. Robertson, Tierney ve McGinn ile İskoçya'nın ardından Çek Cumhuriyeti de aslarıyla girdi.

Gaziantep'te Çek Cumhuriyeti'nden Soucek, Coufal ve Barak'ı umut dolu bir futbolla yendik. Çağlar liderliğinde 180 dakikalık üçlü savunma testimiz başarılı golvar giriş geçti. Ozan sağ ve sol beklerde etkili oldu. Mart'tan itibaren elemelerde A planımızın 3-4-3 olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz diye düşünüyorum. Diyarbakır ve Antep'te A Milli Takımımız arkadan paslarla oyunu organize etmeye çalıştı ve  Hakan Çalhanoğlu'nun bir saniyelik bölge geçişindeki üstün katkısı, bu bölge klasmanını da aştık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.