Dişi Kartallardan rahat galibiyet

Dişi Kartallardan rahat galibiyet

TFF Kadınlar 3.Lig'de, 1.Grubun açılış maçında Beşiktaş Çilekli'de konuk ettiği CFS Bağcılar'ı rahat mağlup etti.

 TFF Kadınlar 3.Lig'de, 1.Grubun açılış maçında Beşiktaş Çilekli'de konuk ettiği CFS Bağcılar'ı rahat mağlup etti.

Karşılaşmanın henüz ilk dakikası içinde Yeliz'in sol çaprazdan 35 metrelik vuruşu ağlarla buluşunca siyah beyazlılar maça adeta 1-0 galip başladı. Nihan'ın derin pası ile savunma arkasında buluşan Ayşe'nin kaleciden önce dokunduğu top bir kez daha CFS Bağcılar ağlarına gitmesi ile Beşiktaş iki farkı, Gamze'nin 25 metreden vuruşu ile üç farkı yakaladı. İlk yarı 3-0 Beşiktaş lehine sona erdi.


İkinci yarıda Ayşe yine savunma arkasında derin bir pas ile buluştu ve plase ile skoru 4-0'a getirdi. Bir dakika sonrasında Gamze sol çaprazdan düzgün bir vuruşla beşinci golü kaydetti. Karşılaşmanın son golü Esra'dan geldi ve Beşiktaş her iki yarıda attığı üçer gol ile mücadeleyi 6-0 kazanıp üç puan hanesine yazdırmayı bildi.

Beşiktaş ikinci haftada Akdeniz Nurçelik deplasmanına gidecek. CFS Bağcılar ise Mahmutbey'de Bakırköy Zara'yı konuk edecek. 



Maç sonu soyunma odasında ilk maç ve ilk galibiyetin sevincini doyasıya yaşayan dişi Kartallar bu güzel galibiyeti tüm taraftarlarına ve antrönerleri Mutlucan Zavotçu'ya armağan ettiler.














Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.