Doğa Koleji ile protokol

Doğa Koleji ile protokol

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri arasında girişimcilik kültürünün erken yaşlarda kazanılması amacıyla "Girişimcilik İçin Maksimum Enerji" projesi protokolü imzalandı.

Girişimcilik kültürünün erken yaşlarda kazanılmasını ve geleceğin girişimcilerinin yetişmesini hedefleyen "Girişimcilik İçin Maksimum Enerji (GME)" Projesi protokolü, 10 Ocak 2013 Perşembe günü İstanbul Üniversitesi Senato Toplantı Salonu’nda yapılan törenle imzalandı. Protokol imza törenine İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanfer ve Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri temsilcileri katıldı.

NİSAN AYINDA LONDRA'YA GİDİLECEK

Proje kapsamında Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinin resmi okullarda oluşturacağı girişimcilik kütüphaneleri ve girişimcilik eğitimleri ile öğrenciler girişimcilik konusunda yeni bir dünyanın kapısı açılmış olacak. Projenin bitiminde ise başarılı olan gençler, nisan ayında Londra’da yapılacak olan Girişimcilik Zirvesi’ne katılma imkânına sahip olacak.

Girişimcilik İçin Maksimum Enerji (GME) Projesi ile hem girişimcilik kültürünün toplumda yaygınlaşması hem de bu kültürün erken yaşlarda kazanılması, ayrıca kitap okuma ve proje yapma alışkanlığının artırılması hedefleniyor. Proje kapsamında, öğrenciler bir araya gelerek eğitim ve çalıştaylara katılacak, sektör liderlerini okullarına davet edip konferanslar düzenleyecek, iş dünyasından önemli isimlerle tanışma ve röportaj yapma şansı elde edecekler. Öğrencilerin okullarında sürekli yararlanacakları bir kütüphaneleri olacak. Aktif bir şekilde kulüpler kuracak ve bu kulüpleri sürdürülebilir hale getirecekler. Girişimcilik İçin Maksimum Enerji (GME) Projesi, 23 Nisan 2013  tarihinde Londra’da, GME’de en başarılı olan öğrenciler ve yurtdışından liderlerin katılımıyla yapılacak Girişimcilik Zirvesi’yle sonlanacak. Yapılan eğitimler sonunda her öğrenci, saygın proje ortaklarından birer sertifika alarak özgeçmişleri için ilk adımı atmış da olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.