Dualarımız Ahmet Çalık için

Dualarımız Ahmet Çalık için

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Desteklemede Derneği yönetim kurulu üyesi İstanbul Demirspor kulübü Genel Sekreteri Ahmet Çalık Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesinde bir süreliğine kalbi durdu ve müdahale yapılarak hayata tekrar döndürülür ve

Amatör denince akla hep gönüllü insanlar gelir. Ancak o gönüllü insanlardan günümüzde bulmak oldukça zordur. Ancak öyle bir gönüllü amatör bağımlısı abimiz vark’ı inanırımsınız sağlığını daha düşünmedi onları düşündüğü kadar.
Hasta yatağında daha antrenmanda sakatlanan ameliyat olması gereken futbolcusunu düşünen Doktorların verdiği istirahata rağmen yatağını terk edip sakatlanan futbolcusunu ameliyat ettiren antrenman ve maçlarda takımını bir gün yalnız bırakmayan İstanbul Demirspor kulübümüzün genel sekreteri ve Kulüpler birliğimizin denetleme kurulu üyesi çalışma arkadaşım sevgili Ahmet Çalık abimiz bu sabah anjiyo olmak için gittiği Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesinde bir süreliğine kalbi durur ve müdahale yapılarak hayata tekrar döndürülür ve yoğun bakıma alınır. Kendisine Allah acil şifalar versin tez zamanda eski sağlığına kavuşması için bütün kalbimizle Dua edelim.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.