Dünya'da Bir İlk “Online Otogar“

Dünya'da Bir İlk “Online Otogar“

Dünyada ve Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip online“Otogar”, otobüs yolculuğunu tercih edenlerin hizmetinde. Otobüs firmalarına tek noktadan ulaşma imkanı veren www.otogar.com.tr, bilet satışına hız ve avantaj getiriyor.

www.otogar.com.tr, Türkiye'de en yaygın kullanılan ulaşım aracı olan şehirlerarası otobüslere tek noktadan ulaşılması fikrinden yola çıkılarak hayata geçirilmiş bir proje. Otobüs bileti arama motoru olarak hizmete sunulan Otogar.com.tr, online satışa başladı. 

Kullanımı kolay ve yüksek güvenliğe sahip site internet kullanıcılarına tek bir "tık" ile hizmete ulaşma imkanı veriyor. Özellikle yaz tatili planlarının yapılmaya başlandığı bu günlerde, otogar.com.tr’nin otobüs yolculuğunu kolaylaştırdığı bir gerçek. Siteyi ziyaret edenler, önde gelen otobüs firmalarının biletlerine kolayca ulaşabiliyor. www.otogar.com.tr'den otobüs bileti almak, şehir otogarından otobüs bileti almaktan çok daha hızlı ve ucuz. Site kullanıcıları, sistemde yer alan firmaların biletlerini 3 TL ile 15 TL arasında daha ucuz fiyatla temin edebiliyorlar.

www.otogar.com.tr'den bilet almak için üye olmak gerekmiyor ancak üye olanları, alınan toplam bilet sayısına göre çeşitli hediyeler, avantajlar ve sürprizler bekliyor. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde sitede bilet satışının yanı sıra başka bölümler de hayata geçirilecek."Kısa Keşifler" adı altında oluşturulacak bir  blog la, şehir tanıtımları yapılacak. Aynı zamanda Türkiye'de turistik değer taşıyan her bölge için Tatil Paketleri-Otel satışları için de bir bölüm oluşturulacak. Yolcuların koşulsuz memnuniyeti çerçevesinde, en hızlı ve güvenli karşılaştırma yapmalarını sağlamak için, bütün teknolojik yenilikler kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

www.otogar.com.tr, otobüs bileti alma işlemini kolaylaştırarak vakit kaybını minimuma indirirken, otobüs şirketlerinin üzerinde biriken iş yoğunluğunu azaltarak, rekabette avantaj elde etmelerine de yardımcı oluyor.


Haber: Gürkan Kartal
Otomotiv ve Turizm Bölüm Sorumlusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.