Dursun Poyraz, CHP İstanbul İl Bilişim Sorumlusu

Dursun Poyraz, CHP İstanbul İl Bilişim Sorumlusu

CHP İstanbul İl Bilişim Sorumlusu olan Dursun Poyraz kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografi

DURSUN POYRAZ KİMDİR?

1967 tarihinde Tunceli’de doğdu. İlk Okul, Orta Okul ve Lise öğrenimini Tunceli’de tamamladı. 1988 yılında Çukurova Üniversitesi Mersin Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünden Ön Lisans derecesiyle mezun oldu.

1988 ile 1993 yılları arası çeşitli projelerde Elektrik Teknikerliği görevini yaptı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü, Lisans eğitimimi tamamladı.

1998 – 1999 yılları arasında askerlik görevini Yedek Subay olarak Kıbrıs’ta yaptı. Askerlik hizmetinden sonra kurumsal firmalarda Bilgisayar Mühendisi olarak Yazılım Mühendisliği ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

13 yıl, Yazılım Mühendisliği ve yöneticilik yaptığı Türk Ekonomi Bankası Bilgi Teknolojileri Bölümünden Kasım 2017 yılında emekli oldu. Emekli olduktan sonra yurtdışında bulunan çeşitli firmaların projelerinde yazılım geliştiriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne 2003 yılında üye oldu. Üye olduktan sonraki seçimlerde sandık görevlisi olarak görev aldı. 2013 yılında Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi, Mahalle Birim Başkanlığı görevini yürüttü.

2014 ve sonrasındaki tüm seçimlerde CHP Avcılar İlçe Başkanlığı bünyesindeki, SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Bilişim Sorumlusu olarak görev yaptı. Tüm seçimlerde; seçim öncesi hazırlık, seçim sırasındaki görev ve sorumluluklar, seçim sonrasında ise ilçesine ait seçim sonuç analizlerini hazırladı. 2013 yılından itibaren Tahtakale Mahallesinde, Mahalle Delegesi olarak seçildi.

Evli ve bir çocuk babası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.