Düşme endişemiz  yok!

Düşme endişemiz yok!

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Ortaköyspor’da Metin Uzun’un ardından göreve gelen genç Teknik Adam Uğur Demirtaş, Kartal Belediyespor’u mağlup ederek çıkışa geçeceklerini söyledi.


Ortaköyspor’un çok kaliteli oyunculardan oluştuğunu ifade eden Demirtaş: Takımımın kondisyon sorunu yok, Metin Uzun Hocam, bizlere hazır bir takım bıraktı. Karakterli ve çalışmayı seven bir futbolcu topluluğum var. Ne yaptığını bilen futbolculara sahip bir takımı bize teslim eden Metin Hocama teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.Ortaköyspor’un şu anda sıralamada 10'uncu olmasının çok önemli olmadığını belirten Demirtaş, 4'üncü sırada yer alan Kartal Belediyespor’un kendilerinden sadece 5 puan önde olduğunu ve seri galibiyetlerle hedeflenen yere yükselebileceklerini söyleyerek şöyle konuştu: Ortaköyspor olarak her maça 3 puan için çıkacağız. Rakip kim olursa olsun bu fark etmez, Bizim hedefimiz her maçtan 3 puanla ayrılmaktır. Oynadığımız tüm maçlar geçmişte kaldı. Bizi önümüzdeki maçlar ilgilendiriyor. Kartal Belediyespor maçı çok zorlu geçecek. Ligden düşme konusunu ise aklımızın ucundan dahi geçirdiğimiz yok.” Futbolcularıma çok güveniyorum, ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.” dedi.

Tesis sorunumuz var!

Uğur Demirtaş açıklamasının devamında Ortaköyspor’daki en büyük sorunun tesis olduğunu vurguladı ve ‘Sadabad sahasında akşamları 20’den sonra yarım saha çalışmak durumundayız. Yine de bize kapılarını açan Kağıthane Belediyesi yetkililerine teşekkür etmek gerekir. Ancak Çilekli tesislerinde çalışmalar sona erseydi, bizim için çok iyi olurdur. En azından dilediğimiz gibi çalışma imkanı bulabilirdik” değerlendirmesini yaptı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.