Eda Taşpınar köpek balıklarıyla yüzdü

Eda Taşpınar köpek balıklarıyla yüzdü

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Eda Taşpınar, Meksika tatiline devam ediyor.

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle uzun süredir yurt dışı planlarını askıya alan Eda Taşpınar, pandemi kurallarının gevşetilmesinin ardından Taşpınar, geçtiğimiz günlerde soluğu Meksika'da aldı. Tulum'un ardından Cancun'a giden Taşpınar, denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor. Doğayla iç içe vakit geçiren 41 yaşındaki sosyetik güzel, tatilinden kesitleri de sık sık Instagram hesabından yayınlıyor.

'ÖĞRENİLECEK ÇOK ŞEY VAR'
  • PAYLAŞ 
  •  
  •  
  •  
  •  

'ÖĞRENİLECEK ÇOK ŞEY VAR'

 

Taşpınar son olarak 25 metre derinliğe inerek köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı. Ünlü isim, yayınladığı bu fotoğrafa, "Aşağıya inmeye başladığım anda kabulleniş başlar bende. Burası onların dünyası, onların kuralları geçerli.. Ne yapacaklarına onlar karar verirler, aslında ikili ilişkilerle hiç bir farkı yok. Çünkü karşınızdakinin hareketleri hiç bir zaman sizin kontrolünüzde değildir aslında. İnsanoğlu kontrolü sever, elinde olduğunu bilmek ister fakat hayat bize şu günlerde öğretti ki kontrol bir illüzyon. Yaşama güven, sana ihtiyacın olanı o zaten yollar. Aslında bu kadar basit. Kabullen. Korkutucu olmaları gerekirken o dünya o kadar sakin ki aslında. Öğrenilecek çok şey var..." notunu düştü.

'UNUTULMASI İMKANSIZ YEGANE ŞEY'

'UNUTULMASI İMKANSIZ YEGANE ŞEY'

Köpek balıklarıyla kafessiz dalışın yaptığı en tehlikeli şey olduğu olduğunu belirten Taşpınar, "Zor bir dalış alanıydı, akıntı çok fazlaydı.. Tekneden suya atlayanlar, aşağıya atılmış olan ipe tutunarak inmeliydi. Akıntıdan dolayı ipi ıskalayanlar oldu. 25 metre altımızda inanamayacağımız bir görüntüyle karşılaştık. Boğa köpek balıkları, beyaz köpek balıklarından çok daha sinirli hayvanlardır. Yaklaşık 20 taneydiler. Dişiler hamileydi. Bize görsel bir şölen sundular. Çarpanlar, çok yakınımızdan geçenler oldu. En inanılmazı ise yukarı çıkarken hare halinde etrafımızı sarıp bizle beraber yukarı çıkışlarıydı. Yaptığım en tehlikeli ama bir o kadar da unutulması imkansız yegane şey, köpek balıklarıyla kafessiz dalış..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.