Ekrem İmamoğlu: ‘500 bin ton’ ifadesi sehven yazılmıştır

Ekrem İmamoğlu: ‘500 bin ton’ ifadesi sehven yazılmıştır

Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da 2 günde ‘500 bin ton’ asfalt döktük açıklamasındaki rakamın sehven yazıldığını söyledi.

İstanbul’da, koronavirüs salgını nedeniyle 2 gün sokağa çıkma kısıtlaması gerçekleşmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da, bu 2 günde belediye olarak İstanbul’da ‘500 bin ton’ asfalt döktüklerini açıklamıştı.

İş güvenliğini ve sağlık önlemlerini alarak hafta sonu İstanbul'da 500 bin ton asfalt çalışmasıyla önemli tüm yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdik.

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-500-binton-rakami-sehven-yazilmistir-ekrem-imamoglu.jpg

ŞENOCAK: ‘EKREM İMAMOĞLU MATEMETİK DERSİ ALSIN’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ‘500 bin ton’ asfalt döktük açıklamasını, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ‘EBA TV’den matematik derslerini izlemesini tavsiye ediyorum’ diyerek tiye almıştı.   

İşte, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın açıklaması:

CHP’li belediyelerin beceriksizliklerini saysak Adana’dan Başakşehir Şehir Hastanesi'ne yol olur. Ona da yaklaşık 500 bin ton asfalt gerekir.

4 işlemde bocalayan, asfalt hesabında da sınıfta kalan İBB başkanına EBA TV'den matematik dersleri izlemesini tavsiye ediyorum.

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-500-binton-rakami-sehven-yazilmistir-bayram-senocak.jpg

GÖKSU: ‘İBB BAŞKANI, YALAN RÜZGARINA DEVAM EDİYOR’

Esenler Belediye Başkanı ve Ak Parti İBB Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’da, Ekrem İmamoğlu için ‘Yalan Rüzgârı Devam Ediyor’ diye açıklama yapmıştı.

Göksu, yaptığı açıklamada, ‘Yalan Rüzgarı devam ediyor. İBB’nin 1 yıllık asfaltı ortalama 2,5milyon/Ton. İBB Başkanı “2 günde 500bin ton” yani 1 yıllık asfaltın 1/5’ini attığını söylüyor.

En iyi günde bile 25bin/Ton asfalt atılırken, daha hastane yolunu yapmayan İBB Başkanı yalan rüzgarına devam ediyor’ demişti.

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-500-binton-rakami-sehven-yazilmistir-tevfik-goksu.jpg

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘500 bin ton’ yazısı sehven yazılmıştır, bu maddi hata için uyaran tüm dostlara teşekkür ederim diyerek açıklama yaptı.  

EKREM İMAMOĞLU: ‘500 BİN TON SEHVEN YAZILMIŞTIR’

Düzeltme; asfalt çalışması paylaşımındaki "500 bin ton" ifadesi sehven yazılmıştır. Sadece bu hafta sonu 5000 ton asfalt serimi yapılmıştır. 2020 yılı hedefimiz 1 milyon 200 bin tondur. Bizi bu maddi hata için uyaran tüm dostlara teşekkür ederim.

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-500-binton-rakami-sehven-yazilmistir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.