Emin Vahap Şimşek’in önerisi meclisteki gerginlikleri durdurabilecek mi?

Emin Vahap Şimşek’in önerisi meclisteki gerginlikleri durdurabilecek mi?

Şişli Belediyesi meclis toplantılarında bir türlü durdurulamayan siyasi tartışmalara Emin Vahap Şimşek’in yaptığı öneriyle siyasi partilerin grup başkanvekilleri bir araya gelerek bugün bir toplantı gerçekleştirdi.

Şişli Belediyesi meclis toplantılarında siyasi partilerin grup sözcüleri meclis toplantısı başlamadan önce konuşmalar yapıyordu.

Şişli’nin belediye meclis toplantıları olmasına rağmen Şişli’nin sorunları ve çözüm önerileri yerine mecliste sürekli genel siyasi konuşmalar yapılıyordu. Buda sürekli meclis toplantılarında tartışmaların yaşanmasına neden oluyordu.

EROL BEYAZTAŞ, ŞİŞLİ İLE İLGİLİ HİÇ METİN OKUMADI

Mecliste tartışma yaratacak genel siyasi konuşmaları yapan da sürekli Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erol Beyaztaş olmaktaydı.

Beyaztaş, ayda bir yapılan meclis toplantılarında okumakta dahi zorlandığı ve ciddi siyasi tartışmalara neden olan genel siyasi metinleri paylaşıyordu. Beyaztaş’ın 1,5 yıllık Şişli Belediye meclis toplantılarında Şişli ile ilgili yaptığı bir konuşma metni de olmadı.  

HİÇBİR TARTIŞMADA BEYAZTAŞ FİKRİNİ BEYAN EDEMİYOR

Okuduğu metinlerle Şişli Belediye meclis toplantılarını karıştıran Erol Beyaztaş, yaşanan onca tartışmalardan sonra yazılı bir metni olmadığı için hiçbir şekilde fikrini de beyan edemiyordu.

Beyaztaş’ın Ekim Ayı meclis toplantısında açtığı tartışmaya Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’de dahil olmuştu. Keskin’in yaptığı açıklamayla da mecliste gerginlik hat safhaya çıkmıştı.

EMİN VAHAP ŞİMŞEK: “MECLİSTE ŞİŞLİ KONUŞULSUN”

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, meclis toplantılarında 1,5 yıldır devam eden siyasi tartışmalara son verilmesi için Ekim Ayı meclis toplantısında bir öneri getirdi.

Şimşek’in önerisi; Şişli Belediyesi meclis toplantılarında artık Şişli konuşulsun, Şişli’nin dışında genel siyasetin konuşulmaması için de tüm siyasi partilerin grup başkanvekilleri bir araya gelerek bir anlaşma yapılmasını önerdi.

GÖZLER EROL BEYAZTAŞ’A ÇEVİRİLDİ

Bu öneri üzerine bugün Şişli Belediyesi’ndeki siyasi partilerin grup başkanvekilleri bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu toplantıdan sonra, Kasım Ayı’nda yapılacak meclis toplantısında tüm gözler yine Erol Beyaztaş’a çevrildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.