Emir Sarıgül babasının yolunda

Emir Sarıgül babasının yolunda

Emir Sarıgül'ün Şişli Belediye Meclis Üyeliği; CHP'nin parti Okulunu bitirmesi zorunluluğu ile okula kayıt yaptırması sebebiyle kesin gözüyle bakılıyor. Ama Emir Sarıgül'ün parti okuluna gitmemesi ve gitmiş gibi imza attırması partililerce tepkiyle karşıl

 Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin'in uzun süre önceden yazmış olduğu 'Emir Sarıgül Şişli Belediye Meclis Üyesi olacak' iddiasının gerçekleştiğini gösteriyor. Bu yaşananlarla Mehmet Tekin'in yazdıklarının gerçekleşmesiyle bundan sonra yaşanabilecek gelişmeler için Tekin'e düşüncelerini sorduk. 

"YAZDIKLARIM TEK TEK ÇIKIYOR"

Tekin; 'Ben ne söylemiş isem maalesef tek tek çıkıyor. Umarım bundan sonraki düşüncelerim gerçekleşmez. Eğer gerçekleşir ise Şişli'nin hali vahim olur' diyerek açıklamalarına devam etti.

 

"HER ŞARTLARDA KAZANAN SARIGÜL OLACAK"

Ben Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olamayacağını söylemiştim. Ama siyasette ne zaman ne olacağı bilinemeyeceği için de demiştim ki; Sarıgül Şişli'ye oğlu Emir Sarıgül'ü monte edecek. Böylelikle de her türlü şartlarda yine kendisi belediyeyi yönetiyormuş gibi olacağını iddia etmiştim. O isim de oğul Emir Sarıgül’den başkası olmayacak demiştim.

"BABASINININ MİRASINI SÜRDÜRECEK"

Çünkü Sarıgül kendisinin yaptırdığı anketlerde İstanbul'u kazanamayacağını biliyordu. Ama Kılçdaroğlu'nun manevrasıyla mecbur kaldı İstanbul adayı olmaya. Sarıgül'de karşı bir taktik geliştirecek demiştim. Bunun da; 'Şişli'yi oğluma verir, yanına da bir iki belediye de ilave edersem kazanamasam da yine elimde en az iki üç belediye olacak' diye planlar olduğunu yazmıştım.

Bunların da ilki gerçekleşiyor. Hem de öyle fütursuzca yapılıyor ki, parti okuluna gitmeyecek ve gitmiş gibi imza attıracak kadar özgüvenle yapılması benim yarınlarda ki iddialarımın gerçekleşeceğini gösteriyor.

Bu da Şişli'yi tehlikeli sonuçların beklediğini de bu günden ifade etmek isterim. Çünkü amaç siyaset yapmak değil. Babasının yarım bıraktığı işleri tamamlamak. Emir Sarıgül'ün Şişli Belediyesi'ni babası varken de yönetmesi de bunun için hazırlık olduğunun göstergesiydi.

Ayrıca buna benzer birçok uygulamaları da mevcuttu. Hem de hiç kimseyi umursamadan.

Mahalleleri gezip inşaat yapılmaya müsait yerleri babasının korumalarıyla tespit edebilecek kadar cüretkâr bir şekilde yapması, Emir'in; Şişli'ye uğraştığı inşaat işinin geliştirmek için geldiğinin göstergesiydi.

ŞİŞLİ'Yİ KİMLER YÖNETECEK

Şişli Belediye Başkanlığı adaylığı için ismi geçen Eyüp Birgün'de; Emir Sarıgül gibi parti okuluna gitmeden gitmiş gibi imza attırması, bu gün partililere karşı böyle bir saygısızlık yapanların yarınlarda, Şişlililere neler yapabileceğinin adeta ispatı oluyor.

Bunlar gösteriyor ki; amaç siyaset yapmak ve halka hizmet değil. Peki, o zaman amaç ne olabilir? Rant, çıkar ve menfaatten başka bir şey olamaz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.