Emir Sarıgül’den İBB’de grup başkanlığı kulisi

Emir Sarıgül’den İBB’de grup başkanlığı kulisi

Emir Sarıgül babası Mutafa Sarıgül’e İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde CHP Grup Başkanlığı ve büyükşehir imar komisyonunda görev almak için kulis yaptığı belirtildi.

 İBB’DE YOĞUN KULİS YAŞANIYOR

Bu gün (14.04.2014 Pazartesi) saat 14.00’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı yapılacak. Bu toplantıda grup başkan vekillikleri ve komisyonlar belirlenecek. Komisyonlara girebilmek için meclis üyelerinin yoğun kulis yaşandığı ifade ediliyor.  

EMİR SARIGÜL GRUP BAŞKANLIĞI VE İMAR KOMİSYONU İSTİYOR

Bu kulisleri yapanların başında da Emir Sarıgül geliyor. Emir Sarıgül babasından CHP grup başkan vekilliği ve imar komisyon üyeliği talep ettiği iddia ediliyor. Büyük ihtimalle de Emir’in bu isteklerinin gerçekleşmesi bekleniyor.

İBB’DE SARIGÜL’ÜN KADROSU DAMGA VURACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Mustafa Sarıgül’ün ekibinin içinden isimlerin damga vuracağı belirtiliyor. Almanya dönüşünde karşılayanlar arasında isimlerin ise gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu isimler Emir Sarıgül, Tonguç Çoban, Eyüp Birgün, Hüseyin Avni Sipahi, Tayfun Kahyaoğlu, Bayram Özata gibi birçok as adamlarının kesinlikle görev alması bekleniyor.

GENEL MERKEZ’DEN SİPAHİ’YE TEPKİ VAR

Beşiktaş Belediyesi Genel Koordinatörü Hüseyin Avni Sipahi’ye özellikle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tepki koyduğu belirtiliyor. Hatta Sipahi’nin Beşiktaş Belediyesi’nde ki görevinden dahi alınması yönüne talimat verdiği iddia ediliyor. Bu nedenle de bu ismin görev almasının zor olduğu belirtiliyor. Fakat Sarıgül’ün de bu isim üzerinde ısrarcı olacağı iddia ediliyor.

SARIGÜL’ÜN ERKEN DÖNÜŞÜ KULİS İÇİN

Mustafa Sarıgül geçtiğimiz hafta Almanya’ya gitmişti, programa göre de Salı günü dönecekti. Sarıgül’ün programdan önce Pazar akşamı dönmesi, bu gün (14.04.2014) İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı nedeniyle erken dönmesi de bu kulislerin doğruluğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.