Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü haber

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü haber

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kmoronavirüs salgını nedeniyle çekimlere devam ediyorken son anda bir karar alarak sevenlerine kötü haberi geliyor.

5’NCİ SEZEON İÇİN ERKEN KARAR ALINIYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta sete çıkmıştı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldıremer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Burak Sergen, Hüseyin Avni Danyal gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 5.sezonu için karar alındığı iddia edildi.

KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldıremer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Burak Sergen, Hüseyin Avni Danyal gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 5.sezonu için karar alındığı iddia edildi.

Eşkıya’nın sezon finali 165. bölüm ile birlikte gerçekleşecek. Dizi 28 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümle birlikte 5. sezonunu tamamlayacak.

SALI GÜNÜ SON KEZ YAYINLANACAK

Senaryo ekibinin de bu nedenle 165. bölüme ek sahneler yazdığı ve böylelikle dizinin normalden 1 ay evvel sezon finali yapacağı belirtiliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Eylül ayı ile birlikte 6.sezonuyla çalışmalara başlayabilir. Şartları koronavirüs salgınının geleceği durum belirleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.