Esnaf Odası Birlik ve Dayanışma Pikniği'ndeydi

Esnaf Odası Birlik ve Dayanışma Pikniği'ndeydi

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası bu yıl üçüncüsünü organize ettikleri Birlik ve Dayanışma pikniği yaklaşık 4000 kişinin katılımıyla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, Maslak Fatih ormanlarında bundan üç sene evvel başlattığı piknik etkinliği her sene daha büyük bir katılım ve coşkuyla yapıyor.

Pikniğe ilgi büyüktü
Esnafların aileleriyle katılarak büyük ilgi gösterdiği pikniğe Mercedes-Benz,Reno-Mais,Karsan, Ford Çetaş gibi sektörün önemli firmaları sponsor olarak katıldılar.
Sabahın erken saatlerinde piknik alanını doldurmaya başlayan gruplar piknik alnını şölen yerine çevirdiler.Her türlü yiyecek ve içecek ihtiyacının ücretsiz olarak karşılandığı piknik mehter takımının gösterisiyle başladı. Ardından esnaflar sponsor firmaların stantlarını gezdiler. Başkan Hamza Öztürk'ün açılış konuşmasının ardından program başladı. 

Protokol de piknikteydi
Piknikte bu yıl protokol konukları da vardı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili İsmail Taşkın, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Başkan Vekili Mustafa Keskin, Ankara Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı ve Yönetim Kurulu üyeleri konuklar arasında yer aldılar.

İstanbul milletvekili Metin Külünk yaptığı konuşmada bu şekilde birlik ve beraberlik içinde göstermiş olunan duruşun ileriki günlerde bizlere çok daha fazla imkanlar kazandıracağına vurgu yaptı.Korsan Yasası konusunda bildilendirmelerde bulunan Metin Külünk esnafa seslenerek "Başkanınıza ve Yönetim kurulunuza sahip çıkmaya devam edin.Çünkü onlar sizin haklarınızı aramak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi. 

İstanbul Bağımsız Milletvekili Sayın İhsan Barutçu da konuşmasında benzer konulara vurgu yaparak İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası'nın başarılarının devamını diledi.ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ve İSTESOB Başkan Vekili Sayın İsmail Taşkın da birer konuşma yaptılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.