Ethem Sancak, Tevfik Yamantürk hakkında çarpıcı bir iddiada bulunuyor.

Ethem Sancak, Tevfik Yamantürk hakkında çarpıcı bir iddiada bulunuyor.

 Daha önceki açıklamanızda "Beşiktaş TMSF'ye düşerse satın alacağınızı söylemiştiniz."

 

 Daha önceki açıklamanızda "Beşiktaş TMSF'ye düşerse satın alacağınızı söylemiştiniz." Bu nokta hala geçerli mi? ETHEM SANCAK: 4 Yaşlı iflas etti (borçlu). Bunu ben söylemedim, kulübün kendisiydi. "Faizimizi bir yıl ödeyecek kadar kazanmıyoruz" diyorlar. Peki bu bankalar paralarını alamayınca ne oluyor? Tasarruf mevduatı sigorta fonu buna el koyar. BMC'yi daha önce ele geçirmişti,  Böyle olursa, "Beşiktaş sahipsiz değildir" derim. Beşiktaş, işadamları arasında en çok taraftarı olan takım.

Ali Koç Fenerbahçe'nin başkanı ama babası  bir Beşiktaş fanatiği. Ömer Sabancı, Beşiktaşlı. Hüsnü Özyeğin, Beşiktaşlı. Sayabildiğin kadar say...

ETHEM SANDAK: Gerçekten istiyorum. “Alacağım ve para kazanacağım” demedim. " Benim söylediğim de bu. "Bu adamın sözlerimi anlamak tatubet için gizli bir amacı var!" Bu adam (Tevfik Yamantürk) art niyetle sözlerimi çarpıtıyor! Cumhurbaşkanlığı adayı, benim popülizmime karşı çıkarak oy toplamaya çalışıyor.  Arap olduğumu ve önemsiz şeylerden bahsettiğini söyledi. Başkan Ahmet Nur Çebi sizi sözlerinizden dolayı mı aradı?

ETHEM SANDAK: Aramasına gerek yok, ne demek istediğimi biliyor. Sadece bunu söylemedim, "Beşiktaş sahipsiz değil" dedim. Beşiktaş Türkiye'nin favori takımı. Yandaşları, işadamları ile...60 yıldır üyeyim ve güçlü bir destekçisiyim. Başka bir karakter istemiyorum. Biri bana yönetici olmamı teklif etti ama ben reddettim. Hayran olmak beni mutlu ediyor. Mesela ben Kasımpaşa'nın son maçında yer aldım. 13 yaşımdan beri koşuyorum.

"Cumhurbaşkanı yaratmaya çalışıyorlar"

ETHEM SANDAK: Hayır efendim, Disiplin Kurulu onu görevden alır. Yürütme izinleriniz yok! Beşiktaş tüzüğüne göre  Beşiktaş milletvekillerini sadece meclis tatubet giriş ihraç edebilir. "İdam edeceğiz" sözü yalandır. Yeterince güçlü değilsin. Popülizm yaratıyorlar ve başka bir şeye hazırlanıyorlar. Beşiktaş'ın cumhurbaşkanı adayı ol...

Divan başkanı (Ahmet Nur Çebi) desteğiyle seçilmişti, şimdi de başkanın altını oymaya çalışıyorlar, ölümsüz! Gücü yok, ne yapacak, Beşiktaş'a ne katacak? Onları pek ciddiye almıyorum. Cevap verme ihtiyacı bile hissetmiyorum. "Kendini koru" dediler. Ne diyeyim, bunlar uçarı adamlar, popülizm yaratıyorlar. Beşiktaş taraftarı da  ne olduğunu biliyor. Tevfik Bey cumhurbaşkanı olursa tepkiniz olur mu?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.