Eysseric'in Muleka'ya yaptığı  Faul: bu seviyede kaçınılmaz bir sarı kart

Eysseric'in Muleka'ya yaptığı  Faul: bu seviyede kaçınılmaz bir sarı kart

Söz konusu yer sarı veya kırmızı olsa bile açı farklı olursa şiddet biraz daha yüksek olabilir.

Söz konusu yer sarı veya kırmızı olsa bile açı farklı olursa şiddet biraz daha yüksek olabilir. Etheridge'in hiç sarı kart görüp görmediğini bilmiyorum, bu yüzden dikkatli davranacak. Kesinlikle sarı kartı hak ediyor. Maç öncesi Şenol Güneş, "Kendi oyunumuzu oynayarak oyunu domine edeceğiz" dedi. "Yoksa Şenol'un hocası Hakim Ziyech'in beni sevmesini mi istiyor?" Düşündüğü gibi  maç başladı ve Beşiktaş ilk 2 dakikada sahaya iki  etkili itiş yaptı ve maç öncesi yaptığı açıklamada Güneş Anlam'ı açıkladı. Dele Alli, Josef'in yokluğunda yine hazır değildi,  Gedson ofansif orta sahadan defansa geçti ve Beşiktaş maça daha önce öne geçen bir oyun cratosslot kurucu ile başladı. Ancak Beşiktaş'ın ilk yarıdaki en iyi oyuncusu kaleci Mert oldu.

Beşiktaş ilk 12 dakikada %86 topa sahip olma oranıyla oyuna hakim olsa da, 22. dakikada Mert kendini iyi toparlamazsa Beşiktaş 6. dakikada Cenk Tosun  öne geçti ve n alamadı. hakim Puan. Beşiktaş da liderliği aldıktan sonra pes etti ve hatta birkaç kez kovalandı. Mert Günok'un diğer önemli kurtarışı olmasaydı Beşiktaş, Redmond-Weghorst'un ilk yarıdaki muhteşem golüne rağmen  ilk yarıyı 2 sayı ile tamamlayamazdı.

Ziyech gibi büyük bir oyuncu olmazsa olmaz.

İlk 11'de çok fazla forvet ve  hücum oyuncusu var.İleriye gitmek teorik olarak doğru olsa da, hücum ve savunma dengesini koruyacak ve iki yüzey arasında ideal diziliş uzunluğunu kuracaktır.takım tamiri. Joseph gibi  bir çapa, Arkadan kovalanacak, cratosslot giriş sonuna kadar koşacak ve onu yere atıp yıpratmak zorundasın. Ardından oyunun ikinci yarısında durum çok dengesiz bir hal aldı ve Senor Bey'in oyun öncesi hedeflediği oyun hakimiyetini belirleyemediniz. Kalede Melt gibi bir kaleci olmasa, Fabry'den bu yana en iyi kaleci performansını Beşiktaş formasıyla duvar gibi gösterdi! Oyuna hakim olmak için Ghezzal seviyesinde  Hakim Ziyech ve mümkünse  Sergen Yalçın seviyesinde Josef gibi harika bir oyuncuya ihtiyacınız var! Denilebilir ki ilk yarı iki takımın da kalecilerini ilk 45 dakikada  değiştirseydik  Kasımpaşa 3-0 önde olabilirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.