Eyüpspor deplasmanda mağlup oldu

Eyüpspor deplasmanda mağlup oldu

Eyüpspor, deplasmana çıktığı MP Antalyaspor karşısında 7-0'lık bir mağlubiyete uğradı.


MP Antalyaspor  ilk golünü 11. dakikada Emrah'ın kaleciden dönen topunu iyi takip eden Murat Duruerle buldu. 17'nci dakikada ise Ömer Şişmanoğlu farkı ikiye çıkardı. 35'nci dakikada Murat'ın sağ kanattan ortasında Uğur İnceman'ın kafası direkten döndü. Murat'ın sol çaprazdan ortasında Zizic arka direkte kafayı vurdu ve farkı üçe çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.


İKİNCİ YARIDA ÜÇ GOL
İkinci yarıda da baskısını sürdüren Antalyaspor'da 52'nci dakikada Soner'in kaptırdığı topta kaleciyle karşı kaşıya kalan Mehmet Eren, yerden plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 54'ncü dakikada bir gol de Zeki'den geldi. 60'ncı dakikada kalecinin ayağından kaçırdığı topu önünde bulan Murat Akın, topu boş kaleye gönderdi. Karşılaşmada bir de penaltı kazanan Antalyapsor'da atışı kullanan Emrah, topu auta gönderdi. 85'nci dakikada Emrah ceza sahası çizgisi üzerinden şutunu çekti ve maçın skorunu belirledi.

 

YOZGATLI; "RAKİP OLARAK GÖRMEDİK"

Eyüpspor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı maç sonrası açıklamada bulundu. Yozgatlı; "Farklı bir mağlubiyet aldık buna üzgünüz. Maça iyi başladık ama üst üte gelen gollerle farklı mağlup olduk. Antalyaspor'u kendimize rakip olarak görmedik.Biz kendi maçlarımıza bakacağız" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.