F Grubu ilk maçında  Atiba'lı Kanada, Belçika ile karşılaşacak

F Grubu ilk maçında  Atiba'lı Kanada, Belçika ile karşılaşacak

Kanada, tarihinde bir kez oynadığı kupada  henüz gol atamadı (1986'da Meksika), ancak öncelik, sıralamada birinci olmak olacak.

 

 

Kanada, tarihinde bir kez oynadığı kupada  henüz gol atamadı (1986'da Meksika), ancak öncelik, sıralamada birinci olmak olacak. John Herdman liderliğindeki Kanada ekibinde, Belçika'nın 2-0 kazandığı maçta sakatlıktan yeni dönen Atiba Beşiktaş'tan Hutchinson ve Hatay Ispoor'dan Adekubbe yer aldı. Belçika, Rusya 2018'de şimdiye kadarki en iyi sonucu alarak dünya üçüncüsü oldu ve son 12 grup aşaması maçında yenilmedi. Süper Lig'de forma giyen Kevin De Bruyne'nin yanı sıra Dries Mertens, Mihi Batshuayi ve diğerleri formayı giydi.Uyluk sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giyemeyen Lukaku, Inter formasını giydi. Ekim sadece yarım saat kaldı ve bu da menajer Roberto Martinez'in duraksamasına neden oldu. Ahmed Ben Ali Stadı'nda  saat 22.00'de oynanacak karşılaşmayı Zambiyalı hakem Janny Sikazwe betssen yönetecek. Karşılaşma TRT ekranından canlı yayınlanacak 1 MÜMKÜN 11'LER Belçika: Courtois, Debast, Alderweireld, Vertonghen, Meunier, Tielemans, Witsel, Carrasco, De Bruyne, Hazard, Batshuayi Kanada: Borjan, Johnston, Vitoria, Miller, Laryba Huchinea, Laryba Huchinea, Adéugsta, Euugsta Buchanan, David, Larin Bir zamanlar, oyuncular maçtan önce teker teker tribünlere çağrılır ve yumruklarını göstermek zorunda kalırlardı.Sezon dışı Dünya Kupası'ndan yararlanarak, bu boşaltma girişimini tartışalım... Takım kaptanlarının spor için işlevsiz, sembolik ve kozmetik bir program haline geldiğine inanıyorum...

Çocukluğumuzun kaptanlarından bahsetmeye başlasam "Bu değerleri ne ile değiştirdiniz?" Ana soru gibi görünen bir kısım var. . Kaptanın konuşması bitti ve Kaptanlar dizisi burada. Bu tür bir dostluk maçı sadece genç oyuncuları milli takıma betssen giriş alma süreci değil, aynı zamanda gelecekte takımın kalıcı kilit personeli olacak kişilerin değerlendirilmesi sürecidir. Bu çalışmanın dört yıl sonra Dünya Kupası katılım planlarımız kapsamında yapılacağını varsayarsak, Arda Güler 21, Emirhan İlkhan 22 ve Tayyip Talha Sanuç 26 yaşında olacak. Filmdekiyle aynı Bazen yönetimin işinin açıklama kısmı  da oluyor Kaptanlıktan atıldı Tamam kaptanın rolünü, görevli alanı, muhatabın derecesini anlatalım aydınlanmak .. Sahada bir şeyler ters gitti, kaptan olay yerine koştu İlk sarı kartı kim görürse günün şanslı galibi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.