F. Zehra Şener Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

F. Zehra Şener Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Ar-Ge’den sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan F. Zehra Şener kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

F. ZEHRA ŞENER KİMDİR?

1980 Niksar doğumlu olan Şener, Ortaöğrenimimi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ve Vefa Lisesinde tamamladı. Lise öğrenimi sırasında Habitat Uluslararası Konferans’ında Resmi Delegasyon Rehberliği yaptı.

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği’nden mezun oldu ve Marmara Üniversitesi İşletme-Yönetim Organizasyon yüksek lisans eğitimime başladı. 1999-2007 yılları arasında İGDAŞ’ta mühendis, uzman ve proje yöneticisi olarak çalıştı. 2007-2012 yılları arasında RSM Kapital S.M.M. AŞ’de IT danışmanlığı yaptı. 2012 yılından buyana THY Genel Müdürlüğü, Gelir Yönetimi Başkanlığı’nda çalışmakta.

2001-2003 yılları arasında Gösteri Sanatları Merkezinde Tiyatro Yazarlığı eğitimi alan Şener’in, Muammer Karaca Tiyatrosu ve Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde oyunu sahnelendi. Şiir alanında Türkiye ikinciliği ve muhtelif dergilerde yayınlanan yazıları bulunan Şener, yazı çalışmalarını halen devam ettirmektedir. THY çalışanları gönüllü organizasyonu olan “Widen Your Heart”ın kurucuları arasında yer alan Şener, gönüllü çalışmalarını sürdürmektedir.

Şener, 6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl Kongresi sonrasında AR-GE’den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.