FACES: Asmalımescit'in uğrak yeri

FACES: Asmalımescit'in uğrak yeri

Hizmet kalitesi, sunduğu lezzetler ve iç mekan tasarımıyla adından sıkça söz ettiren FACES, yarattığı farklılığı bu sezon da başarıyla sürdürüyor.

İki kattan oluşan mekanda, 80 kişiye kadar yemek hizmeti verilebiliyor. 23.00’den sonra kulübe dönüşen yapısıyla 300 kişiyi ağırlayabilen FACES, doğum günü ve konsept parti organizasyonlarında da müdavimlerine keyifli bir ambiyans sağlıyor.

Resident Dj’liğini Erkan Karaer’in yürüttüğü mekanda, çarşamba günleri Görkem Eylem, perşembe günleri ise Güven Orman, 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz parçalarını günümüz parçalarıyla harmanlıyor.

Yeni sezonda, Faces’daki en büyük değişim menüde. 6TL- 30TL arasında değişen fiyat aralığı ile FACES menüsü; atıştırmalıklar, tatlılar, makarna ve noodle seçenekleri, wrap ve salata çeşitleriyle oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Vejetaryenler için de iddialı seçimlerin olduğu FACES’da, “Çökertme Kebabı” ve “Kuzu Külbastı”, kesinlikle denemeniz gereken lezzetler arasında yer alıyor.
 
“Black Pearl”, “Magic Tornado”, “Absinthe Mojito”, “Ginsang” ve “Red Mind” ise, sadece FACES’da bulabileceğiniz özel kokteyllerden. Gün geçtikçe değişen çehresi ile eğlence merkezi haline gelen Asmalımescit’te, FACES’a uğramadan gecenizi bitirmeyin.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.