Fenerbahçe Göztepe 2-1

Fenerbahçe Göztepe 2-1

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, maça damga vurdu.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Göztepe ile karşılaştı. Karşılaşmayı Ferdi Kadıoğlu'nun golleriyle 2-1 kazanan Fenerbahçe, Avrupa kupalarında katılma yarışını sürdürdü. Göztepe ise pandemi sonrası galibiyet hasretini dört maça çıkardı.

Karşılaşma inanılmaz bir tempoyla başladı. İki takımın da karşılıklı ataklarında kaleciler gole izin vermezken, 25. dakikada Ferdi Kadıoğlu gol perdesini açtı. Genç futbolcu, ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Sol kanatta aldığı topla iki rakibini birden geçen Ferdi Kadıoğlu, ceza sahası dışından muhteşem bir vuruş yaptı. Kaleci Beto'nun müdahalesi de yeterli olmayınca, Fenerbahçe ilk yarının sonunda farkı ikiye çıkardı.

Sadece gelişen hızlı bir Göztepe atağında Soner'in topun gelişine yaptığı muhteşem vuruşta top ağlarla buluştu. Bu golle farkı bire indiren Göztepe, kalan dakikalarda başka gol bulamayınca mücadele 2-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.