Fenerbahçe-Sivas:1-2

Fenerbahçe-Sivas:1-2

Beşiktaş'ın puan kaybettiği gecede sahasında Sivasspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, bitime 1 hafta kala zirveye yerleşme fırsatını teperek 3. sıraya geriledi.

Süper Lig 41. haftasında Sivasspor’u ağırlayan Fenerbahçe, galibiyetten başka bir şey hedeflemediği maçı 2-1’lik mağlubiyetle tamamladı ve zirveye yerleşebileceği gecede üçüncü sıraya gerileyerek şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı.

Sivasspor’un gollerini 45+1’de Kayode ve 48’de Hakan Arslan kaydederken, Fenerbahçe özellikle ilk yarıda birçok net fırsattan faydalanamadı. Sivasspor kalecisi Ali Şaşal bu sezon en fazla kurtarış (7) yaptığı maçı oynadı. İrfan Can Kahveci’nin 7. dakikadaki sakatlığı Fenerbahçe’deki tüm dengeleri bozarken, Mesut Özil’in sarı lacivertli kulüpteki ilk asistinde Papiss Cisse’nin 90+3’te attığı gol Fenerbahçe’ye yetmedi.

ZİRVEYE YERLEŞEBİLİRDİ, 3. OLDU

Lider Beşiktaş’ın Karagümrük’e 2-1 yenildiği gecede Sivasspor’u yenerek zirveye yerleşme şansını elinin tersiyle iten sarı lacivertliler, Galatasaray’ın Denizlispor’u mağlup etmesiyle bitime 1 hafta kala 3. sıraya kadar geriledi. Son haftaya Beşiktaş ve Galatasaray 81 puanla girerken, 79 puanlı Fenerbahçe şampiyon olabilmek için son hafta maçında rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek ve Kayserispor’u mağlup etmesi gerekecek. Ligdeki yenilmezlik serisini 18 maça çıkartan Sivasspor ise, puanını 62 yaparak 5. sıraya yükseldi ve Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Yiğidolar ligdeki son maçında Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.