Fenerbahçe'de yeniden Ben Arfa sesleri yükseliyor!

Fenerbahçe'de yeniden Ben Arfa sesleri yükseliyor!

Yaz transfer sezonunu iyi bir şekilde kapatan Fenerbahçe, ara transferde bir türlü vazgeçemediği Ben Arfa ısrarını sürdürmeye devam ediyor.

Geçen iddaa sezonunu beklentilerin çok altında kalan Sarı-Lacivertli ekip bu sezon işini şansa bırakmak istemiyor. Yaz transfer sezonunu iyi bir şekilde kapatan Fenerbahçe, ara transferde bir türlü vazgeçemediği Ben Arfa ısrarını sürdürmeye devam ediyor.

Neredeyse her yaz transferi döneminde adı geçen Hatem Ben Arfa bombasını patlamaya hazırlanan sarı kanarya, Kulüpsüz kalan Fransız için yeşil ışık yaktı. Yıldız futbolcunun geçen sene Fenerbahçe için İstanbul'a geldiği gözlemlenmişti.

İstanbulda Restbet sponsorluğunda görüşme sağlanarak çözüme ulaştırılmıştı. Ben Arfa kendisini heyecanlandırmadığı gerekçesiyle bu teklifleri reddetmişti. Sonunda Hatem Ben Arfa Bilmecesi Çözülüyor.  Fenerbahçe'nin transfer gündemini uzun zamandır meşgul eden Ben Arfa transferi ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya çıktı.

Neredeyse bütün transfer sezonunda gazetelerin manşetlerini süsleyen Hatem Ben Arfa transferi ile ilgili bomba iddia bu kez İtalyan basınından geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.