Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Eski Takımına Karşı Oynayacak

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Eski Takımına Karşı Oynayacak

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Eski Takımına Karşı Oynayacak

 

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Josef De Souza, Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş'ın kozlarından biri olacak. Josef De Souza eski takımı Fenerbahçe'ye karşı Beşiktaş'ta ilk 11'de forma giyecek. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan süper lig maçında Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak. Kritik bir mevkide görev yapacak olan Josef De Souza, maçta Atiba ile yakın oynayacak.

Josef De Souza Sosa'ya Yakın Oynayacak

Fenerbahçe'nin yıldızıyken bu sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Josef De Souza, geçtiğimiz maçlarda Beşiktaş formasıyla pek bir varlık gösterememişti. Josef De Souza'nın eski takımı Fenerbahçe’ye karşı ise nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın tarafından her betpas maçta şans verilen ünlü yıldız, bu maçta Sosa'ya yakın oynayacak.

Sergen Yalçın'dan Maç Öncesi Özel Taktik

Edinilen bilgiye göre Brezilyalı ünlü yıldız Josef De Souza'nın Sergen Yalçın'ın taktikleriyle farklı bir mevkide Fenerbahçe karşısında forma giyeceği anlaşılıyor. Fenerbahçe maçında Beşiktaş'ta forma giyecek olan Souza, geri üçlüde görev yaparak Atiba'nın ileriye çıkmasını sağlayacak.

Sergen Yalçın'ın taktiksel oyun planıyla Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelleyeceği düşünülüyor. Josef De Souza'nın bu ezeli rekabette Sosa'yı marke edeceği ve oyuncuya göz açtırmayacağı da gelen haberler arasında yer alıyor. Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe karşısında nasıl bir performans göstereceği hem spor basını hem de taraftarlar tarafından merak ediliyor. http://alahabibi.com/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.