Feriköy sahasında esiyor

Feriköy sahasında esiyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta sahasında konuk ettiği Yahya Kemal İ.Y. takımını 4-0 yenen Feriköyspor 44 puana ulaşarak hedefe biraz daha yaklaştı.

 Seyircisi ve oynadığı futbol ile üstün olan kırmızı beyazlı ekip göze hoş gelen görüntüler sergiledi. Son haftalara gelinirken biraz daha rahat oyun sergileyen ve kendini play off için hazırlayan görüntü içinde olan Ergün Gelen hocanın talebeleri, topa hakim olup sonuca gitmeyi bildiler.

Suat Ak hocanın talebeleri ise genç yaşta olmalarına rağmen bu sene oldukça verimli bir sezon geçiriyorlar diyebiliriz.  Bu günde yenilmelerine rağmen sundukları futbol önemsenecek bir futboldu.

 Kırmızı beyazlı ekibin taraftarları Yerel Futbol aracılığı ile gönderdikleri mesajda, Play Off maçlarında daha iyi olacaklarını ve takımlarını hak ettiği yere çıkaracaklarını, futbolcularına güvendiklerini belirttiler. Ayrıca hafta sonu olduğunda bizim için Feriköyspor öncelikte yer alır ve bizde takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz açıklamalarında bulundular

Feriköyspor’da ilk yarıyı Tolga ve Önder’in golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da Ekrem’in kaydettiği goller skoru 4-0 olarak belirledi.  Bu maçta bize yardımlarından dolayı hakem gözlemcimiz Turgay Gökal hocamıza çok teşekkür ederiz.

www.yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.