Fiat Linea'da Kasım kampanyası

Fiat Linea'da Kasım kampanyası

Fiat Türkiye, kompakt sedan sınıfında ön plana çıkan ve 2012 yılı içinde 27 bin adetten fazla satılarak aynı zamanda Türkiye'nin en çok tercih ettiği otomobil modeli unvanını kazanan Fiat Linea için avantajlı kasım ayı kampanyasıyla dikkati çekiyor.

Bu ayın sonuna kadar geçerli olacak "Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea" sloganlı kampanya kapsamında 1.4 litre 77 HP benzinli ve 1.3 litre 95 HP dizel motorlu Fiat Linea versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenerek hem küçük hem kompakt sedan müşterilerine yönelik olarak 7 bin lirayı aşan indirimler sağlanıyor. 

Actual, Active Plus ve Via donanımlı Fiat Linea Classic'in 1.3 litre 95 HP'lik Multijet motorlu versiyonlarını 1.4 litre benzinli Fiat Linea Classic fiyatına satın alma imkanı sunuluyor. 

Bununla birlikte Pop ve Easy donanımlı Yeni Fiat Linea'nın 1.3 litre 95 HP'lik versiyonlarına da yine 1.4 litre benzinli Yeni Fiat Linea fiyatına sahip olabilme imkanı sunuluyor. 

Sınıfındaki önemli rakipleri karşısında dikkat çekici fiyat/fayda orantısıyla ön plana çıkan Fiat Linea Classic 1.3 Multijet 33 bin 490 lira, Yeni Fiat Linea 1.3 Multijet ise 35 bin 950 liradan başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkati çekiyor. 

Koç Fiat kredi çatısı altında yer alan Fiat Finans aracılığıyla ise 20 bin liraya 2 yıl vade ve yüzde 0 faiz imkanıyla satın alma kolaylıkları da yine aynı kampanya kapsamında sağlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.