Fiyat performansını görün

Fiyat performansını görün

Ocak ayında Galatasaray ile temasa geçildiğinde İtalyan tarafı, Kaan Ayhan için 5 milyon € talep etmişti. Sassuolo, bu rakamın asla yaz transfer döneminde görülen seviyenin altına düşmeyeceğini vurguladı.

 

Ocak ayında Galatasaray ile temasa geçildiğinde İtalyan tarafı, Kahn Ayhan için 5 milyon € talep etmişti. Sassuolo, bu rakamın asla yaz transfer döneminde görülen seviyenin altına düşmeyeceğini vurguladı. Huang Hongjun, sezonun ilk yarısında Sassuolo'da 11 maçta 632 dakika forma giyen Kahn Aihan'ın performansını da değerlendirdi. Kahn, Serie A'daki performansı ve kulübün talep ettiği bonservis bedeli nedeniyle kabul edilmedi. 28 yaşındaki futbolcu, Lüksemburg ve Faroe Adaları ile Uluslar Ligi'ni ilk 11'de bitirse de milli takımda yer kktcbet almadığını da belirtelim. İskoçya ile özel maç için. Çek Cumhuriyeti ile oynayın. Galatasaray yönetimi, Kahn'ın formunun bozulduğuna ve transferi kaybedeceğine inanırken, Fenerbahçe ve Beşiktaş ezeli rakipleriyle milli takıma katılma planları konusunda görüşmeyecek.

Beşiktaş'ın transfer döneminin son ayağında Adana Demirspor'a katılan Tayyip Talha Sanuç parladı. Siyah-beyazlı olarak başladığı maça 1.5 milyon euro ile başlayan 22 yaşındaki stoper, kısa sürede piyasa değerini ikiye katlamayı başardı. Genç defansın piyasa değeri 1 Haziran 2022 itibarıyla 2,8 milyon Euro iken, 13 Eylül'de 2,2 milyon Euro'ya düştü ve şimdi 3,8 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Siyah beyazlılarla çıktığı 8 maçta 2 gol atan ve hücumu da oldukça etkili olan Tayyip Talha, yavaş yavaş Kartal'ın Türk futbolundaki önemli kktcbet giriş stoperlerinden biri haline geldi. Genç savunma oyuncusu, Çek Cumhuriyeti'nde ilk kez Star Scythe formasını giydi ve siyah-beyazlıların güldüğü 19 Kasım'da A Milli Takım'ın 2-1'lik galibiyetinin 60. dakikasında yedek oyuncu olarak oyuna girdi.

Tayyip Talha 11 asistlik performansıyla alkışlandı. Tayyip Talha'nın Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2026'da bitiyor ve değerinin daha da artması bekleniyor. Beşiktaş yönetimi, genç kaleci Elsin Destanoğlu'nun Avrupa hayallerini engellememe kararı aldı. Bu genç oyuncuyla yeni sözleşme imzalayan Beşiktaş, bu oyuncuyu Avrupa'ya transfer etmek onun hayalidir ve herhangi bir sorunla karşılaşmaz. Yönetimin, 21 yaşındaki oyuncunun eldiveninin 5 milyon avroluk bir sertifika ile ayrılmasını onaylaması bekleniyor. Beşiktaş'a yeni atanan teknik direktör Şenol Güneş, ara transfer döneminde güçlendirmeyi umduğu ceza sahası hattındaki eksikliklerden ilk bahseden isim oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.