Futbolun Devleri Ezgjan Aliovski İçin Kapışıyor

Futbolun Devleri Ezgjan Aliovski İçin Kapışıyor

Futbolun Devleri Ezgjan Aliovski İçin Kapışıyor

 

 

Makedon futbolcu Ezgjan Alioski, son dönemki performansı ile pek çok takımın radarında yer alıyor. Ünlü futbolcu bugüne dek 374  maça çıktı. Tam olarak 50 gole de imzasını atan futbolcuyu isteyen takım sayısı çok fazla. Türkiye'den de en iyi takımların istediği oyuncunun bonservis bedeli de ödenmeyecek.

Çünkü futbolcunun bonservisi kendi elinde ve onu takımına katmak isteyenler menajeri ile iletişime geçiyor. Alioski'nin en son oynadığı takım, İngiliz takımı Leeds United oldu. Bu takımla sözleşmesini tamamlayan oyuncu bonservisini de aldı. betlike

 Euro 2020 kupasında Makedon milli takım oyuncularından birisi olan Alioski, bu kupada üç maça çıktı ve bir gol attı. Toplamda ise Makedon milli formasını 46 kez giydi ve toplam gol sayısı da 9 oldu.

Kimler Aliovski'nin Peşinde

 

Türkiye'nin en iyi takımları arasında sayılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor Ezgjan Alioski'yi takımına katmak istiyor. Her üç takım da futbolcunun menajeri ile görüşmeye çalışıyor. Şimdiye kadar üçünün yer aldığı bu kapışmada şu an için Fenerbahçe biraz daha avantaj kazanmış gibi görünüyor.

Aslında bu üç takım arasında bu transfer konusunda en az Fenerbahçe iddialı gibi duruyor ve geri planda duruyordu. Ama alınan haberlere göre Fenerbahçe Makedon futbolcu Aliosvki için 2 buçuk milyon Euro teklif etmiş. Alioski’nin hem Türk takımlarına hem de Türkiye'ye gelmeye oldukça sıcak baktığı konuşuluyor.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.