Galatasaray Fatih Terim: Muslera, Galatasaray'da futbolu bırakabilir

Galatasaray Fatih Terim: Muslera, Galatasaray'da futbolu bırakabilir

Galatasaray Fatih Terim: Muslera, Galatasaray'da futbolu bırakabilir

 

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Neftçi Bakü maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı bulunan Fernando Muslera ile alakalı de açıklama yaptı ve Uruguaylı kalecinin futbolu Galatasaray'da bırakabileceğini dile getirdi. 1xbet

 

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Neftçi Bakü maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.Neftçi Bakü maçının önemine vurgu yapan 1xbet giriş  deneyimli teknik direktör, sakatlığı bulunan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile alakalı de önemli açıklama yaptı. Fernando Muslera'nın takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Terim, "Muslera'nın ayağı kırıldıktan sonra, 1xbet   biz de kırıldık.Fernando  Muslera bizler için bir kaleciden daha fazlası, takım için önemli bir figür" dedi.

"FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

"Fatih Terim, Fernando Muslera'nın takımdaki geleceğiyle ilgili ipucu verirken, " Fernando Muslera'nın olmasını çok isteriz ama gerek Fatih gerekse Okan bizimle devam edecek. Fernando Muslera'nın da futbolu Galatasaray'da bırakacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.