Galatasaray Futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun Maç Sonunda Değerlendirmeleri

Galatasaray Futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun Maç Sonunda Değerlendirmeleri

Galatasaray Futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun Maç Sonunda Değerlendirmeleri

 

Galatasaray Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa takımını kendi sahasında konuk etti. Maçtan önce yağan kar yağışı nedeniyle saha zeminin ağırlaşması ile futbolcuların zor anlar yaşadığını söyleyen Kerem Aktürkoğlu galip gelerek kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Şampiyonluk için böyle maçların çok önemli olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda şehit haberleri için çok üzüldüğünü belirtti. lidyabet mobil Şehit haberleri nedeniyle saha içinde de çok etkisi olduğu söyledi.

Hava Şartlarının Futbolculara Etkisi

Kar yağışı nedeniyle hava şartları ve zeminin ağırlaştığını dile getiren genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu her iki takımında hava şartlarından çok olumsuz etkilendiği söyledi. Her iki takımında istediğini sahaya yansıtmadığını dile getiren oyuncu maçı 2-1 kazandıkları için çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçta kendin adına bir gole imza atan Kerem Aktürkoğlu galibiyeti taraftarlarına armağan ettiğini söyledi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Adaptasyonu Hakkında

Lidyabet Galatasaray transfer olan genç futbolcu adaptasyon sorunun takım arkadaşları ve teknik direktör Fatih Terim sayesinde kolay bir şekilde atlattığını söyledi. Geldiği günden beri hiç bir şekilde yabancılık çekmediği ve takım arkadaşlarının sıcak davranışları ile hemen takımla kaynaştığını dile getirdi. Genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da Fatih Hoca ile çok iyi bir gelişme göstereceğini belirtti. Maçlarda daha fazla süre alıp ve kendini geliştirerek takıma daha çok katkı sağlamak istediğini söyledi. Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet vermek istediğini dile getirdi. lidyabet mobil giriş

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.