Galatasaray-Hajduk Split

Galatasaray-Hajduk Split

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray, 3. eleme turunda Hırvatistan'ın güçlü takımlarından Hajduk Split ile karşı karşıya gelecek.

EFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Galatasaray'ın rakibi Hajduk Split olacak. Neftçi Bakü'yü eleyen Galatasaray bu kez karşılaşmaya kendi evinde çıkacak. Mücadele Perşembe günü saat 21:00’de başlayacak ve Türk Telekom Stadyumu’nda olacak.

GALATASARAY HAJDUK SPLİT MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Hajduk Split maçı Spor Smart ekranlarında yayınlanacak. Maç öncesi Galatasaray’da Muslera ve Emre Akbaba dışında eksik bulunmuyor. Maçtan sonra hafta sonu Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak.

GALATASARAY'DA YEDEK KULÜBESİ PARLIYOR

YENİ sezona 2'de 2'yle oldukça iyi start veren Galatasaray'ın oynadığı futbol taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini topladı. İlk 11'de sahaya çıkan Emre Kılınç, Belhanda, Falcao, Taylan, Feghouli ve Saracchi'nin etkili performansı nedeniyle yedeğe çekilen Linnes, Babel, Diagne; Başakşehir maçında oynadıkları futbolla teknik heyete adeta “Biz de buradayız” mesajı verdi. Bu durumdan dolayı bir hayli hoşnut olan Teknik Direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrası üç futbolcuyu tebrik etti. Terim, Avrupa, lig ve kupa maratonunda 14-15 futbolcunun formda olması nedeniyle ayrı bir sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.