Galatasaray Mainz 05 forması giyen Robin Quaison'a kanca attı!

Galatasaray Mainz 05 forması giyen Robin Quaison'a kanca attı!

Galatasaray önümüzdeki sezon transfer çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Sezon sonunda Kolombiyalı yıldız futbolcu RadamelFalcao ile yollarını ayırmak isteyen Galatasaray şimdiden forvet transferi için çalışmalara başladı.

Falcao'ya ödediği yüksek maaş yükünden kurtulmak isteyen sarıkırmızılı ekip forvet bölgesinde daha öncesinde yaşadığı sorunları yaşamak istemiyor. Bilindiği üzere 2018-2019 sezonu başlangıcında Gomis gittikten sonra forvet transferi yapamayan Galatasaray devre arasına kadar sancılı bir süreç yaşamıştı. Şu anda MostafaMohamed performans olarak Fatih Terim'in yüzünü güldürse dahi özellikle bu pandemi döneminde alternatifsiz bir şekilde yola devam etmek riskli gözüküyor.

Jojobet Galatasaray'ın ilgilendiği forvet Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 forması giyen Robin Quaison. 1993 doğumlu ve İsveçli olan futbolcunun Galatasaray ile isminin anılması da komşu basınında yer buldu. Yunan basınına göre Galatasaray RobinQuaison ile temasa geçti. Fakat bu transfer kolay gözükmüyor çünkü futbolcuyla Galatasaray dışında Tottenham, Roma gibi Avrupa'nın üst düzey takımları ilgileniyor. Jojobet Giriş Adresi Bu sezon Bundesliga'da çıkmış olduğu 24 maçta 4 kez ağları havalandıran İsveçli forvet 2 de asist yapmış durumda. Özellikle ligin ikinci yarısında ilk 11'i kaptıran futbolcunun buna rağmen sürati ve tekniği sebebiyle oldukça beğeniliyor. Son çıktığı Bayern Münih maçında da ağları sarsan RobinQuaison'un takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sebeple Galatasaray eğer bu transferden başarıyla ayrılırsa herhangi bir bonservis bedeli ödemeden İsveçli futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Robin Quaison futbola ülke takımı olan AİK'te başladıktan sonra 2014 yılında 2 milyon euro bonservis ile Palermo'ya oradan da 2.5 milyon euro bonservis ile 2017 yılında Mainz'e transfer oldu. Sağ ayağını kullanan Gana asıllı İsveçli forvet aynı zamanda forvet mevkiinin yanı sıra forvet arkası ve sol açıkta da görev alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.