Galatasaray Stanciu’yu İstiyor

Galatasaray Stanciu’yu İstiyor

Galatasaray Stanciu’yu İstiyor

 

 

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray yönetiminin yeni hedefi Stanciu’yu oldu. Fatih Terim eksik bölgelere bir an önce transfer yapılmasını istiyor. Takım, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Yılmaz gibi genç oyuncular ile kadrosunu sağlamlaştırmıştı. Son olarak Slavia Prag’da forma giyen Stanciu ile anlaşma yapmak için girişimler başladı.

3,5 milyon Euro gibi bir miktar ile pazarlığa başlayan yönetim, fiyatı 5 milyon Euro’ya kadar çıkarttı. Oyuncunun takımı ise 6 milyon Euro istiyor. Rumen futbolcu Galatasaray’a gelmeye sıcak bakması ile transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. trbet

Fatih Terim, Belhanda’nın Boşluğunu Doldurmak İstiyor

 

Cezayirli oyuncu Younes Belhanda taraftarlar tarafından pek istenmeyen bir oyuncuydu. Belhanda’nın da ayrılması ile 10 numara pozisyonunda kimin oynayacağı merak konusu oldu.  Terim, transfer listesinin ilk başına Nicolae Stanciu’yu aldığını duyurdu.

Oyuncu Galatarasay’a gelmeyi çok istiyor. Oyuncunun transfere baskı yapması ile transferin bitmesi an meselesi olabilir.

1993 doğumlu olan oyuncu Rumen asıllıdır.  Eylül 2011 de Vaslui takımına 240 bin Euro bedelle transfer oldu. 55 adet resmi maça çıkan yıldız orta saha, 3 gol ve 6 asist yaptı.

Daha sonra Romanya’nın en köklü takımı olan Steaua Bükreş takımına transfer oldu. Burada 3 sezon top koşturan Stanciu, 2 lig kupası ve 2 Romanya kupası sevinci yaşadı. Anderlecht, Sparta Prag, Al Ahli, Slavia Prag takımlarında oynadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.