Galatasaray'ın Yıldız Adayı Bartuğ Elmaz İlk Kez Sahada

Galatasaray'ın Yıldız Adayı Bartuğ Elmaz İlk Kez Sahada

Galatasaray'ın Yıldız Adayı Bartuğ Elmaz İlk Kez Sahada

 

19 Şubat 2003 Tarihinde Tekirdağda dünyaya gelen 17 yaşında ki Bartuğ Elmaz futbola 2018 yılında Galatasaray'ın Alt Yapısında başlamış ve yalnızca 2 yıl içerisinde resmi bir Süper Lig karşılaşmasında forma giymiştir. 1.73 boyunda ki Bartuğ Elmaz altyapıda ön libero ve merkez orta saha bölgelerinde görev yapıyordu. betpas

Bartuğ Elmaz Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ın Göztepe ile oynadığı maçta son dakikada oyuna girerek ilk kez Galatasaray formasını giydi. Bartuğ Elmaz, geçtiğimiz haftalarda Darıca Gençlerbirliği'ne karşı oynanan maçta son dakikalarda oyuna girmek için kenara gelmiş, fakat mücadele sona erdiği için maça girememişti.

Terim'in Göz Bebeği

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen antrenmanlarda ve altyapı maçlarında gösterdiği üstün performans ile Bartuğ Elmaz, daha şimdiden Fatih Terim'in tercih edeceği oyuncuları arasına girmeye başladı. Geçmişte bir çok genç yıldızı Türk Futbolu'na kazandıran, Avrupa'ya gönderen Fatih Terim'in elinde parlayacak  bir sonra ki yıldız Bartuğ Elmaz olabilir.

Yeni Ozan Kabak

Sosyal medya üzerinde bir çok Galatasaray taraftarı, fizik ve mevki olarak benzetmesede, Bartuğ Elmaz'ında Ozan Kabak gibi bir avrupa kulübüne yüksek bonservis bedelleri ile transfer olabileceğini düşünüyor. Eğer ki bu sezon biraz daha zaman bulmaya başlar ve Ozan'ın gösterdiği performansa yakın bir performans gösterebilirse. Fatih Terim, geçmiş zamanlarda olduğu gibi, bu senede bir genç yıldızı parlatabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.