Galataspor Taksim maçından beraberlik çıktı

Galataspor Taksim maçından beraberlik çıktı

İstanbul Süper Amatör Ligin iki takımı Galata ile Taksim hazırlık maçında Sütlüce Tesislerinde karşılaştılar.

 İstanbul Süper Amatör Ligin iki takımı Galata ile Taksim hazırlık maçında Sütlüce Tesislerinde karşılaştılar.


Oldukça çekişmeli geçen müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İki takım Teknik direktörü de ilk yarıda ve ikinci yarıda farklı bir kadro sahaya sürerek oyuncuların son durumlarını görme fırsatı elde ettiler.


Galata Teknik Direktörü Öner Şen,  ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Yapılan hazırlık maçlarında kadrodaki tüm futbolculara şans verdiklerini dile getiren Şen, Bundaki amacımız da oyuncularımızı lige hazırlamak ve ideal kadromuzu oluşturmak ve aksayan yönlerimizi de belirleyip gerekli önlemlerimizi almak. Bizim iyi bir kadromuz var. Ligde başarılı olacağız bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Takım olarak ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz dedi.


Taksimspor Teknik Direktörü Necdet Yılmaz, takım olarak mevcut kadroyu bozmadan eksik olan yerlerimize nokta transferler yaptık. Alt yapıdan A Takıma çıkan oyuncularla birlikte  kadromuzu geniş tutarak lige hazırlanıyoruz. Bu seneki hedefimiz lige centilmence başlayıp en üst noktada bitirmektir diye konuştu.
























Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.