Gaziosmanpaşa U-19 Takımı Şampiyon Gibi..

Gaziosmanpaşa U-19 Takımı Şampiyon Gibi..

U-19/1 Ligi 26.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde grup lideri Gaziosmanpaşa ile takipçisi Ümraniye Yıldıztabya Stadında karşı karşıya geldiler. Maçı 3-1 kazanan evsahibi Gaziosmanpaşa bitime 4 hafta kala şampiyonluk kutlamasının

 U-19/1 Ligi 26.Grupta oynanan 17.hafta maçını kazanan takım şampiyonluk yolunda rakibine önemli bir avantaj sağlayacaktı. 38 puanlı Gaziosmanpaşa ile 35 puanlı Ümraniye bu önemli maçta bütün bir sezonun emeğini bu doksan dakikaya sığdırmak durumundaydılar.Bu atmosferde başlayan maçta her iki takımda üstün bir mücadele gücü sergilemeye başladılar. 23.dakikada Gaziosmanpaşa’dan Muhammed uzaktan kaleyi yoklamak amacıyla vurduğu top kaleci Oğuz’un kucağına gelirken mucize gerçekleşti ve o top Oğuz’un kucakları arasından çıkarak filelerle buluştu ve bu golle Gaziosmanpaşa 1-0 öne geçti. 38.dk.da bu sefer Adil sürüklediği atağı kaleci Oğuz’un üstünden aşırtarak gole çevirip takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı Gaziosmanpaşanın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.






İkinci yarıya Gaziosmanpaşa’nın vuruşuyla başlandı. Mağlubiyetten kurtulmak için bastıran Ümraniye defansında üstüste hatalarından kaynaklanan bir pozisyonda oyuna 55.dk.da giren Samet ‘in golüyle 70.dk.da golü bulunca maçta skor 2-1 oldu. Bu golden sonra mücadelenin şiddeti de arttı. Seyir zevki yüksek bir maç devam ederken 83.dk.da Fatih takımını rahatlatan golü atmayı başarınca maçın sonucu ortaya çıktı.



GAZİOSMANPAŞA:3 ÜMRANİYE:1

SAHA : Yıldıztabya Stadı
GAZİOSMANPAŞA : Ender***, Muhammed**(dk.28 Kadir**), Caner***, Kaan***, Fatih****, Enis ***, Adil****(dk.89 Kaan*), İsmail***, Seyfettin***, Mahmut***,  (dk.90 .Orhan*) , Muhammed****
YEDEKLER : Müslüm,.Emrecan, Emre, Burak
Teknik Sorumlu : Ercan Serbest  Antrenör : Selçuk Yiğit

ÜMRANİYE :
Oğuz**, Mazlum**, Tugay**, Samet**, Veysel**, Selman**, Kerem**, Efe*(dk.68 Murat*), Alihan**, Yunus*(dk. 55 Samet***), Ulaş*(dk.34 Mert**)
YEDEKLER : Yunus, Hakan, Cafer, Çağdaş
Teknik Sorumlu : Erdal Yıldırım   Antrenör: Akif Kurt





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.