Gaziosmanpaşaspor'da Yönetim Krizi Sona Erdi

Gaziosmanpaşaspor'da Yönetim Krizi Sona Erdi

Spor Toto 2. Lig temsilcisinde son 4 sezondur başkanlık yapan Mehmet Öztürk ve ekibinin göreve devam etmesi kararlaştırıldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor'daki yönetim krizi,  son 4 sezondur başkanlık yapan Mehmet Öztürk'ün göreve devam etmesi yönünde alınan kararla sona erdi. 

Kulübün eski yönetim kurulu üyeleri ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yönetim belirsizliğiyle ilgili süreç masaya yatırıldı. 

Öztürk, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Gaziosmanpaşaspor bizim sevdamız. Belediye başkanımız Erhan Erol ile konuyu görüştük. Sayın Erol, Gaziosmanpaşaspor'a her zamanki gibi yine sahip çıktı. Yönetim kurulu olarak göreve devam kararı aldık. Başkanımızın yıllardır Gaziosmanpaşaspor'a yaptığı desteklerin karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gaziosmanpaşaspor şimdi ileriye daha güvenle bakacaktır" diye konuştu.

2. Lig ekibinde Mehmet Öztürk başkanlığındaki yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından iki kez toplanan kongre, başkan adayı ve yönetim listesi çıkmaması nedeniyle iptal edilmişti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.