Geliştirmesiyle tanınan Güneş, bu kez Muleka'yı bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor

Geliştirmesiyle tanınan Güneş, bu kez Muleka'yı bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş'ın şampiyon olması için 2. transfer ve tescil dönemi için çalışmalar sürüyor.

 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş'ın şampiyon olması için 2. transfer ve tescil dönemi için çalışmalar sürüyor. Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen Siyah Beyazlılar, savunmasını güçlendirmek için düğmeye bastı. İspanyol medyası Fichajes'in haberinde; Beşiktaş'ın bir kaleci transfer etmek istediği ve Atletico Madrid'de forma giyen Felipe'yi kadrosuna katmak istediği bildirildi Kaynaklara göre Beşiktaş, Brezilyalı savunma oyuncusuna Atletico Madrid'e uygun bir bonservis bedeli teklif edecek. La Liga tutarbet ekibiyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Siyah-beyazlı sette tecrübeli futbolcuya 2025 yılına kadar sözleşme teklif etmek isteyen Felipe'yi isteyen tek kulübün Beşiktaş olduğu da haberde vurgulandı. Atletico Madrid'in kazandığı anlaşıldı 'ye yeni sözleşme teklif eden Felipe de Ocak ayında La Liga ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Felipe bu sezon Atletico Madrid formasıyla  3 maça çıktı ve 270 dakika forma giydi, ancak istatistiklere katkısı olmadı. 22. FIFA Dünya Kupası dün Katar'ın Ekvador ile karşılaşmasıyla başladı. Bugün kupanın ikinci günü. Detaylar haberde 2022 Dünya Kupası bugün Katar'ın Ekvador'a karşı oynayacağı 3 maçla başlıyor. A Grubu, Senegal ve Hollanda ası paylaşıyor ve B Grubu İngiltere-İran ve ABD-Galler. Katar, Hollanda ve Senegal'in ev sahipliğinde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek İki milli futbol takımı, tutarbet giriş hazırlık maçları da dahil olmak üzere daha önce  hiç karşılaşmadı. A Grubu'nda Senegal ve Hollanda ile ev sahibi Katar ve Ekvador  yer alıyor. Bu maçtan önce Senegal'in en büyük kusuru Bayern Münih'te forma giyen yıldız oyuncu Seido Mane idi. Senegal Futbol Federasyonu, Mané'nin sakatlığı nedeniyle bu Dünya Kupası'na katılamayacağını açıklarken, Beşiktaş'ın golcüsü Walter Weghorst da Hollanda milli takımının Dünya Kupası kadrosunda  yer alıyor. 2018 yılından bu yana milli takım forması giyen ve 15 maçta forma giyen Weghorst, 3  gol kaydetti. Senegal milli takımı 2002 ve 2018'de iki kez Dünya Kupası'na katıldı ve Güney Kore, Güney ve Japonya'nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı 2002 Dünya Kupası'nda Afrikalı temsilciler şaşırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.