Gökhan İnler hakkında ne düşünüyorsunuz

Gökhan İnler hakkında ne düşünüyorsunuz

Beşiktaş dönemi harikaydı. Leicester City ve ardından Beşiktaş şampiyonu olmak benim için harika Türkiye'ye geldiğimde hayalim her zaman Beşiktaş için oynamaktı.

 

Beşiktaş dönemi harikaydı. Leicester City ve ardından Beşiktaş şampiyonu olmak benim için harika Türkiye'ye geldiğimde hayalim her zaman Beşiktaş için oynamaktı. Harika bir yıl geçirdik ve taraftarlar sayesinde bizi çok desteklediler. - Şenol Güneş ile ilgili  her şey de olumlu. Zaman zaman görüyoruz... Futbol başka, saygı ve insanlık başka. Keşke daha fazla oynayabilseydim ama bazen oynamıyorlarsa yapabileceğin ondobet hiçbir şey yok. Çalışmaya ve her şeyinizi vermeye devam ediyorsunuz. Herkese saygım aynı... Konuştuğun herkes aynı şeyi söyleyecek. Şenol Güneş benim için çok önemli bir insan. Ayrıca ondan çok şey öğrendim ve harika bir deneyimdi.

Merakla beklenen Beşiktaş Emlakjet - Anadolu Efes basketbol maçı, 11 Aralık Pazar günü İstanbul Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak. Şenol Güneş'in, beklenenden çok daha zayıf olan Masuaku'yu gerekmedikçe antrenman ve müsabakalarda kullanmaya niyeti yok. Antrenör Şenol Güneş, kamp döneminde bazı isimler değiştirdi. Bu tecrübeli hoca çok çalışıyor. Antalya kampında iç sorunları çözüyor ama takımın belli başlı pozisyonlarda ciddi sorunları var.  Güneş Bey sol bek sorununu bir an önce çözmek istedi ancak kaliteli oyuncu eksikliği nedeniyle üç defans da ondobet giriş oyundan ihraç edildi. Umut Meraş'ın sakatlanmasının ardından Şenol Güneş,  Arthur Masuaku'ya şans verdi. Ancak 29 yaşındaki futbolcunun performansı tatmin edici olmadı. Şenol Güneş'in gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda beklentilerin oldukça altına düşen Masuaku'yu mecbur kalmadıkça kullanmak gibi bir niyeti yok. Genç oyuncuları çok seviyorum, genç oyunculardan asla vazgeçmem ama hayatımda akademide genç oyuncularla çalıştığım, performans değerlerini artırdığım ve onları profesyonel takımlara hazırladığım günler oluyor. Kırılıyor. Sadece benim için değil, ülkede üniversite işi yapan tüm koçluk arkadaşlarım için çok üzücü bir durum, insanlar  hiçbir şey yapmamakta, hiçbir şey araştırmamakta, hiçbir şey üretmemekte ısrar ediyor ve ben ısrarla buraya geliyorum. Sen nerelisin Gökten mi düştüler? Hiçbir şey öğrenmeden nasıl oynayabilirler? U19'da birlikte çalıştığın bir oyuncuyla  A takımda yer almak ve ona bu fırsatı verebilmek benim için paha biçilemez, güzel ve hoş bir şey.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.