Gönen Orhan ‘Katılımcı Bütçe’ ile tekrar sahnelere iniyor!

Gönen Orhan ‘Katılımcı Bütçe’ ile tekrar sahnelere iniyor!

Gönen Orhan’ın organize ettiği, Şişli Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesinin planlandığı, adının da ‘Katılımcı Bütçe’ olduğu tanıtım toplantısına CHP Meclis Üyesi Hakan Aka’dan başka kimseyi davet etmediği toplantı ile tekrar sahnelere iniyor.

Şişli Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesinin Şişli Halkı’nın istek beklentileri doğrultusunda olması için ‘Katılımcı Bütçe Komitesi’ oluşturuldu. Bu komite 21 Haziran Pazartesi günü itibari ile Şişli’nin mahallerinde halkın katıldığı toplantılar yapmaya başlıyor.

GÖNEN ORHAN, SADECE HAKAN AKA’YI DAVET ETTİ

Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Katılımcı Bütçe ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. ‘Katılımcı Bütçe’ ismine bakıldığında çok anlamlı ve düşünceye bakıldığında da çok gerekli bir durum ortaya çıkıyor. Uygulamaya bakıldığında ise ‘Katılımcı Bütçe’ ismi ve düşüncesine ne kadar ters olduğu görülüyor.

BÜTÇE KOMİSYONUNDA OLMAYANLARA SUNUM YAPTIRILDI

Gönen Orhan’ın organize ettiği ‘Katılımcı Bütçe’ tanıtım toplantısına CHP Meclis Üyesi Hakan Aka’dan başka kimseyi davet etmedi. Hakan Aka Şişli Belediyesi’nin Bütçe Komisyonu’nda görev almamasına rağmen ‘Katılımcı Bütçe’ tanıtım toplantısında Gönen Orhan ile birlikte sunum yapması dikkat çekti.

ADI KATILIMCI AMA RESMİ GÖREVLİLER AVET EDİLMEDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in sürekli açıklıktan, şeffaflıktan, hesap verebilirlikten ve liyakatten bahsetmesine rağmen Şişli Belediyesi’nin ‘Katılımcı Bütçe’ toplantısında yine bir ironi daha yaşandı.

Adının katılımcı olduğu ama ‘Katılımcı Bütçe’ toplantısına Şişli Belediyesi’nden resmi bir görevlinin, Şişli Belediyesi’nin resmi olarak bütçe komisyonunda görev alan hiç kimsenin davet edilmemesi dikkat çekti.

GÖNEN ORHAN TEKRAR SAHNEYE İNDİ

Şişli Belediyesi’nin 2022 yılı için oluşturulacak ‘Katılımcı Bütçe’ tanıtım toplantısında, hiçbir resmi görev ve yetkisi olmamasına rağmen, kimi zaman ihale alan kimi zaman Muammer Keskin’in danışmanı olan Gönen Orhan yine tek yetkili olarak organizasyonun başında yer alarak sahnelere inmesi dikkat çekti.

PERDE ARKASINDAKİ HESAPLARI MERAK EDİLİYOR

Muammer Keskin’in tek vazgeçemediği isim olmaktan ve Şişli Belediyesi’nden de ihale almaktan başka hiçbir resmi görev ve yetkisi olmayan Gönen Orhan’ın tekrar sahnelere inmesinin arka planında nelerin olduğu merak konusu oldu.

Adının ‘Katılımcı Bütçe’ olmasına rağmen Şişli Belediyesi’nin bütçe ile ilgili hiçbir resmi yetkilisinin davet edilmemesi, halkın gözünün boyayarak piar yapılmasını ve Gönen Orhan’ın şahsi hesap ve planlarının olduğunu gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler