Gönüllü polis korumasını gönderen Keskin, şimdi partili yakın koruma aldı!

Gönüllü polis korumasını gönderen Keskin, şimdi partili yakın koruma aldı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i, başkan olmadan önce gönüllü olarak koruyan polis müdürünü göndererek kendisine partili birini yakın koruma olarak aldı.

KESKİN, BAŞKAN OLMADAN ÖNCE KORUMAYA KARŞIYDI

Muammer Keskin, Şişli Belediye başkanı olmadan önce korumaya karşı çıkmasına rağmen, CHP’liliği bilinen emekli emniyet müdürü Ahmet Kuğuoğlu gönüllü olarak koruyordu.

KESKİN, İLK ÖNCE RESMİ SONRA DA PARTİLİ KORUMA ALDI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra da kendisinin koruma almayacağını söylemişti. Keskin, daha sonra resmi bir polis memuru koruma talep etti. Şimdi de kendine yakın koruma olarak bir partiliyi daha işe alması dikkat çekti.

AHMET KUĞUOĞLU, GÖNÜLLÜ OLARAK KESKİN’İ KORUMUŞTU

Keskin başkan olmadan önce, partili olan emekli polis müdürü Ahmet Kuğuoğlu tarafından gönüllü olarak korunuyordu. Kuğuoğlu, hiçbir ücret almadan, gece gündüz Muammer Keskin’in yanından ayrılmıyordu.

KESKİN, BAŞKAN OLDUKTAN SONRA

GÖNÜLLÜ KORUMASINI GÖNDERDİ

Keskin, başkan olduktan sonra, emekli olan emniyet müdürü Ahmet Kuğuoğlu’nun resmi olarak göreve dönmesi için, İç İşleri Bakanlığı’ndan talepte bulunmuştu. Keskin, buna rağmen, daha sonra Ahmet Kuğuoğlu’nu yanından uzaklaştırarak eski Şişli Belediye Başkanlığı binasına gönderdi.

Keskin’in başkan olmadan önceki ile sonraki arasında farklılıkları sadece bununla da ibaret değildi.

KESKİN, TASARRUF OLSUN DİYE

MİNİBÜSE TABURE KOYDURTUYORDU

Keskin, belediye başkanlığının ilk günlerinde, tasarruf olsun diye iki araçla dahi gezmiyordu. Keskin, ekibiyle birlikte mahallelere giderken aracın koltukları dolduğu için minibüsün içerisine tabure koydurup yolculuk ederek tasarruf yapıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum