Görmüş: ‘Emir’in şoföründen sonra okul arkadaşları da listede’

Görmüş: ‘Emir’in şoföründen sonra okul arkadaşları da listede’

Şişli Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat Başkanı Ayhan Görmüş yaklaşan yerel seçimlerle ilgili ‘Sarıgüllerin Şişli’de ki aile boyu saltanatına dur denilmesi gerektiğini’ belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘SARIGÜL ŞİŞLİ’Yİ VE ŞİŞLİLİYİ KULLANMIŞTIR’

Sarıgül Şişli’de yıllardır şovenizm yaptı. Şişli’yi olması gereken yere taşımaktan ziyade kendi menfaat ve çıkarlarından başka doğru dürüst bir çalışma yapmamıştır. Şişli’nin bütçesini Şişli dışında kullanmıştır. Ayrıca Şişli’yi ve Şişliliyi de kullanmıştır. Bu gün Şişli’ye baktığımızda sahip olduğu bütçeye rağmen bulunduğu durumu görünce içimiz sızlıyor. Şişli’den sonra kurulan ilçeler bile bu gün Şişli’den daha gelişmiş hale geldi.

‘SARIGÜL SALTANATINA SON VERECEĞİZ’

Biz bu gerçekleri Şişli ile paylaşarak bu seçimde Şişli’ye yapılan bu haksızlığa dur diyeceğiz. Halkın gerçekleri görmesi adına da elimizden gelen tüm imkânlarımızla halkımızı bilinçlendireceğiz. Yerel seçimlere kadar, Şişli Halkını asacağımız afişlerle gerçekleri paylaşarak bilgilendirerek bu yerel seçimlerde bu saltanata son vereceğiz.

‘ŞOFÖRÜNDEN SONRA OKUL ARKADAŞLARI DA MECELİSTE’

Seçimin sonucu ne olursa olsun Şişli’de geçmişteki yaşananların bir daha yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Şişli’de Sarıgül saltanatına son vereceğiz. Babası gidiyor onun yerine oğlunu bırakıyor. O da yetmiyor Emir Sarıgül şoförünü meclise alıyor. O da yetmiyor okul arkadaşlarını meclise alıyor. Sarıgül’den kurtulacağız derken bir de oğlu çıktı.

Okul arkadaşı olan Ali Ekinci 12’nci sıradan, diğer bir arkadaşı olan Sayat Delice’de 17’nci sıradan meclis listesine yazarak saltanatlarını korumanın peşin düşmüşler.  

‘BU GÜN BÖYLE İSE YARINLAR DAHA SIKINTILI OLACAK’

Bu gün bunları Şişli’nin gözünün içine baka baka yapan Sarıgül saltanatı yarınlarda neler yapabileceğini tüm Şişli’ye anlatacağız.   


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.