Görüşme o tarihlerde Nevzat Demir tesisinde gerçekleşti

Görüşme o tarihlerde Nevzat Demir tesisinde gerçekleşti

Weghorst Teknik Direktörü Simon Cziommer, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile görüştü. Bu ikili, aktarımı tamamlamaya çalışır.

 

Weghorst Teknik Direktörü Simon Cziommer, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile görüştü. Bu ikili, aktarımı tamamlamaya çalışır. Transfer sezonunun başlamasına sayılı günler kala gözler Burnley, Manchester United, Al Nasr ve Beşiktaş arasındaki görüşmelerde olacak. Ronaldo, Al Nasser ile imzaladıktan sonra,  Vincent Abubakar ile  mevcut sözleşmesi yetersiz kontenjan nedeniyle feshedildi.

Worter Weghorst, etkileyici Dünya Kupası golleri sayesinde Manchester United'ın kaleci olarak ilk tercihi oldu. Ancak United için ilk engel, Beşiktaş'ı satın almak için 8.5 milyon sterlinlik opsiyon. Manchester United, Burnley'nin Beşiktaş'la anlaşma imzalamasını bekliyor. Weghorst menajeri ve Burnley kulübü yetkilileri bugün Beşiktaş ile müzakere masasına oturuyor.

Muhtemel bir anlaşmanın ardından Beşiktaş gözünü, Weghorst'a imza attıktan sonra transferini bir an önce tamamlamak isteyen eski futbolcu Abu Bakar'a dikti. Sonuçta betnbet bu transferlerin gerçekleşmesi için Burnley kulübünün Beşiktaş'ı memnun edecek bir teklif yapması gerekiyor.

Siyah Beyazlı Parti'nin eski genel başkan yardımcısı ve cumhurbaşkanı adayı Serdal Adalı, Kasımpaşa galibiyetinin ardından övünç dolu açıklamalarda bulundu. Adal, "Seçim sürecini göremiyorum. Kongrenin üzerinden 6 ay geçti. Aynı anda ayrıldık. Ancak  Fikret Orman kendi inisiyatifiyle ayrıldı. İyi geçti. Çebi başkanının devamını dilerim. Ama seçme şansı verildiğinde, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sorumluluklarımdan kaçmadım.

Hasan Arat, Tevfik Yamantürk ve teknik direktör Emre Kocadağ bir sonraki ilk kongreye aday olacaklarını açıkladılar. Adalı Siz de bize katılın Fenerbahçe'de betnbet giriş zaman geçiren Hollandalı eski futbolcu Pierre van Hojdonk, United'ın vatandaşı Wouter Weghorst için yaptığı talebi değerlendiriyor.

Pierre van Hooijdonk yaptığı açıklamada, "Wout Weghorst'u Erik'ten Hag'a taşımanın tehlikeli bir karar olduğunu düşünüyorum. İngiltere'de Burnley için oynayan bir oyuncu olduğunu düşünüyor ama Weghorst'un İngiltere'de olması oynamamak için iyi değil. İki gol atan ve takımı küme düşen Hollandalı efsane, Türkiye'de iyi oynayan oyuncu için şunları söyledi: "Manchester United beni isterse ben de yaparım. Onları kaydedin. Bu Manchester United halkını mutlu ediyorsa, size şunu söyleyeyim, Wout Weghorst Türkiye'de iyi gidiyor." Doğrudan Weghorst'u hedefleyen sıcak hava balonları oynayamazsınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.