Gülsüm Polat, Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi

Gülsüm Polat, Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi

Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olan Gülsüm Polat kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyofrafisi

GÜLSÜM POLAT KİMDİR?

08.01.1972 İstanbul doğumludur. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi İstanbul'da okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu.

1992 yılında o zaman ismi “Türk Hoechst İlaç Fabrikaları A.Ş” olan, daha sonra “Hoechst Marion Roussel İlaç Fabrikaları A.Ş.” olarak değişen ve günümüzde ise “PharmaVision San. Ve Tic. A.Ş.” ismini alan ilaç fabrikasında 22 yıl süresince; Ambalaj ardından Üretim Planlama Uzmanı olarak; Satın alma Departmanına gerekli hammaddelerin ve ambalaj malzemelerinin teminleri ile birlikte bildirilmesi, üretim planlaması, AS 400 sisteminde üretim siparişlerinin açılması, Mühendislik/ Proje Hazırlama Uzmanı - Teknik Emniyet Sorumlusu olarak; İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamaları, Risk Değerlendirmeleri, Teknik Emniyet Eğitimleri, ölçümlerin mevzuata göre değerlendirilmesi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Kurulması ve sertifikasyon çalışmaları, iç denetimlerin planlanması, uygulanması ve raporlanması, mevzuat takibi çalışmalarının yapılması, Mühendislik / Kalifikasyon Sorumlusu olarak; yeni devreye alınacak olan her türlü ekipman, enerji sistemi, tesis, HVAC Havalandırma sistemleri gibi sistemlerin CGMP çerçevesinde GAMP5 ve İyi Mühendislik Uygulamalarına uyumlu şekilde kalifikasyonlarını gerçekleştirilmesi, bu kapsamda kalifikasyon protokollerinin hazırlanması ve saha personelinin gerekli testleri gerçekleştirmesini sağladı.

Genel Müdürlük bünyesinde firmanın ödül kazandığı birçok projede (çevre ödülleri ve belgelendirme- sertifikasyon çalışmaları, ISO 14001, TS18001, TS 17025, TS EN 16001, TS 27001) aktif görev aldı.

Gönüllü olarak çalışmalarını yürüttüğü partisinde 2014 yılından itibaren aktif görevler almaya başladı. Bütün yerel ve genel seçimlerde seçim güvenliği ve sandık kurullarında ilçe tarafından verilen görevlerini özveriyle yerine getirdi. Aynı zamanda Eyüpsultan İlçe Seçim Kurulunda görev aldı.

2014-2016 yıllarında CHP Eyüp İlçe Başkanlığı'nda atama yönetime destek olarak Bilişim ve Eğitim Birimlerinin sorumluluğunu üstlendi. Eyüp ilçesi için seçim stratejisi oluşturmak üzeri veri tabanı oluşturdu.

2016-2018 yıllarında Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyesi (MYK) olarak; Kadın Kolları Genel Başkanlığı çalışmalarının görünürlüğünü sağlamak, kamuoyu oluşturulmasında görsel metinlerinin hazırlanması, ulusal ve yerel basın kuruluşlarıyla iletişimin sağlanması konularında Bilişim ve Sosyal Medya Sorumluluğumu yerine getirdi.

Referandum döneminde Kadın Kolları Genel Başkanı ile birlikte Güneydoğuda Şırnak, Batman, Mardin, Siirt, Diyarbakır da çalışmalarda bulundu ve bölge toplantıları gerçekleştirdiler.

2018 yılında CHP 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Sivas Divriği Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. Çakmakdüzü Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Kadınlar Derneği üyelikleri devam etmektedir.

Ayrıca; DİSK, KESK, TMMOB ve TTB ile birlikte DKD adına 2 yıldır 1 Mayıs Tertip Komitesi olarak komite üyeliği.

Toplumsal Değişim ve Gelişim Derneği ile proje ekibi olarak “Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi” amacıyla Elazığ Koruk Köyü'nde düzenlendiğimiz panelin moderatörlüğünü üstlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.