Güngören'de Bankasya hayali devam ediyor

Güngören'de Bankasya hayali devam ediyor

İstanbul Güngörenspor Genel Menejer Yardımcısı Tolga Erkaragöz, yenilgiyle sonuçlanan Tarsus İdmanyurdu maçı ile ilgili olarak, “Arkadaşlarımız telafi edeceklerdir” dedi.

Erkaragöz,  0-1 yenilgiyle sonuçlanan Tarsus İdmanyurdu maçının ardından yaptığı yorumda, maça iyi başladıklarını, ilk yarı çok pozisyon kaçırmalarına rağmen skoru değiştiremediklerini  söyledi.  Üç puan alarak iki sıra yükselme şansını kaçırdıklarını belirten Erkaragöz, “Hedefimiz geçen yıl düştüğümüz Bankasya Ligi’ne geri dönmekti. Üç haftanın ardından bu hafta da galibiyet bekliyorduk ama olmadı. Arkadaşlarımız bundan sonra bunu telafi edeceklerdir” diye konuştu.

 

TARSUS İDMANYURDU: İYİ MÜCADELE VERDİLER



Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinç, oyuncuların bu maçta sorumluluk alarak, yardımlaşma içinde oynadıklarını, iyi hücumlarla golü bulduklarını belirterek, “Rakip takım da iyi mücadele  etti, onlar da çeşitli varyasyonlar denedi.  Ama savunma kurgumuzla rakibi durdurduk ve hücuma iyi çıkarak alternatif gol pozisyonları ürettik. Oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.