Güngören'de kick boks heyecanı

Güngören'de kick boks heyecanı

Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda İstanbul’u Güngörenli sporcular temsil edecek.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası bu yıl Akrasay ili ev sahipliğinde 20-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Anadolu’nun dört bir tarafından yüzlerce sporcunun katılacağı şampiyonada İstanbul’u Güngörenli sporcular temsil edecek. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda geçtiğimiz gün yapılan elemelerde rakiplerini geride bırakan Güngören’de faaliyet gösteren Murat Ekmekçi, Haznedar ve İstanbul Kick Boks ve Spor Kulüpleri ilk üç sırada yer aldı.

 

İstanbul elemelerinde 54 kulüpten 200’ün üzerinde sporcunun katıldığı müsabakaları Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman da izlemiş ve dereceye giren sporculara madalya ve belgelerini takdim etmişti. İstanbul’u temsilen minikler ve yıldızlar kategorisinde 60 sporcu Türkiye şampiyonu olabilmek için terk dökecek.

Bu yıl ayrıca İstanbul İl Kick Boks Tertip Komite Başkanı Murat Ekmekçi ve İkizler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Baydar arasında imzalanan protokolle 20 şampiyon sporcu Armutlu Tatil köyünde aileleriyle birlikte bir hafta tatille ödüllendirilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.