Güz Dönemi Kulüp Faaliyetleri’ne Veda Yaklaşıyor

Güz Dönemi Kulüp Faaliyetleri’ne Veda Yaklaşıyor

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin her yıl güz döneminde gerçekleştirdiği kulüp faaliyetlerinin kapanış töreni 9 Şubat’ta düzenlenecek bir törenle sona erecek.

On üç hafta süren ve on dört farklı başlıkta toplamda otuz kulübün yer aldığı çalışmalarda birbirinden güzel ve görülmeye değer ürünleri ortaya çıkaran Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evi üyeleri yoğun geçen dönemin yorgunluğunu bu törenle atacak, aynı zamanda her kulüpten seçilen en aktif üç üyenin hediyeleri törenle sahiplerine verilecek.

12 Kasım’dan bugüne kadar, üyeleri tanımadıkları kahramanlarla buluşturan Kitap Dostları Kulübü’nden maharetli ellerle şekilden şekle girecek olan kâğıtların makasla buluştuğu Origami-Krigami Kulübü’ne, yüreğin kalemle buluştuğu Dil ve Yazı Kulübü’nden vatan sevgisini işleyen Safahat Kulübü’ne, zihnin labirentlerini adımlatan Satranç Kulübü’nden, güzelliği kardeşçe yudumlatan İyilik Kulübü’ne,  üyeleri teknoloji ve bilim dünyasından haberdar kılan Fen ve Teknoloji Kulübü’nden, satırların sihirli dünyasının kapılarını aralattıran Okuma Gönüllüleri Kulübü’ne, yetenekleri keşfettiren Sahne ve Gösteri Sanatları Kulübü’nden canlılar dünyasında yolculuğa çıkaran Biyoloji ve Doğa Kulübü’ne, farklı bir dili öğrenme heyecanını yaşatan İngilizce Kulübü’nden renklerin, çizgilerin kâğıtlarda can bulduğu Resim Kulübü’ne ve bizi biz yapan Değerler Kulübü’ne kadar birçok kulüpte üyeler kendilerini geliştirme imkânı yakaladılar.

9 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te kulüp faaliyetlerinde başarılı olan 99 üyemizin ödülleri takdim edilecek. Kulüp faaliyetlerinde ortaya çıkan eserler, ZKS’de açılacak olan sergide ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Yetenekli Bilgi Evleri üyelerinin hazırladığı muhteşem gösteriler ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın katılımıyla görücülerini bekliyor olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.