Güzelce, Balıkçılar Caddesine modern dokunuş

Güzelce, Balıkçılar Caddesine modern dokunuş

Büyükçekmece Belediyesi, Elektrik Aydınlatma Şefliğinin 2012 yılı içersinde BEDAŞ ile ortaklaşa çalışmaları sonucunda Güzelce Mahallesi, Balıkçılar Caddesinde bulunan havai hatlar yer altına alındı.

Güzelce mahallesinin daha modernleşmesi ve gelişmesi açısından belediye olarak yoğun çaba harcadıklarını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, 2012 yılı içersinde Güzelce mahallesine yoğunluk verdiklerini, Güzelce’yi Mimaroba’ya bağlayan en önemli caddelerden bir tanesi olan Balıkçılar caddesinde yapılan çalışmalarla havai elektrik kablolarından, kötü görüntü veren direklerden caddenin kurtulmasını sağladıklarını söyledi. Ayrıca enerji verimliliğini ve kalitesini arttırmak amacıyla BEDAŞ ile koordineli bir şekilde yeni projelerin oluşturulacağını ifade etti.

Başkan Akgün, “Halkımızın rahatı için her türlü hizmeti elimizdeki imkanlarla yapmaya devam edeceğiz. Bütün bu hizmetlerimizde, bizlere çalışmalarımız aşamasında ortak olan kuruluşlara, hizmetlerimiz esnasında gösterdikleri anlayış sebebi ile vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.