Haberlere göre Beşiktaş'ı ligde ikinci yarı zayıf bir şekilde bırakabilir

Haberlere göre Beşiktaş'ı ligde ikinci yarı zayıf bir şekilde bırakabilir

Weghorst, Beşiktaş'ın ana kalecisi olmasına rağmen, sadece hücum hattındaki bir numaralı baskıcı değil, aynı zamanda oyunun ana düşünürüdür .

 

Weghorst, Beşiktaş'ın ana kalecisi olmasına rağmen, sadece hücum hattındaki bir numaralı baskıcı değil, aynı zamanda oyunun ana düşünürüdür .Onu kaybetmek, zaten sorunları, birçok yapısal sorunu olan bir takımda büyük bir çatlak daha açtı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Galatasaray, Şükrü Saraçoğlu Sportkompleks Ülker Stadı'nda oynanan derbiyi 3-0 kazandı. Galatasaray adına galibiyeti  32. dakikada 78 golle Sergio Oliveira kaydetti. Kerem Aktürkoğlu TR Dakikada 90+10 dakika. Mauro Icardi'nin Tutanakları.

Fenerbahçe'de İrfan Kan Kahević, 86. dakikada Leo Dubois'ya yaptığı faul sonrası kırmızı kart gördü. Kadıköy'de oynadığı son 4 derbinin 3'ünü kazanan taksimbet Galatasaray, puanını 39'a çıkardı ve  Fenerbahçe ile aradaki farkı 4 maça çıkardı.

Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Gaziantep'i konuk edecek. Galatasaray ise Atakash Hatayispur'u konuk edecek. 18. Süper Lig Toto. Hakan Keleş Giresunspor ile Ümraniyespor tarafları, Recep Uçar yönetiminde ikinci haftada karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Ümraniyespor, Çotanak Stadyumu'ndaki karşılaşmayı 1-0 kazanmasına rağmen galibiyeti 83. dakikada Antonio Mrsic'in ayağından kaydetti. Bu sonuçla evinde 3 yenilgisiz beraberliğini sonlandıran Giresunspor'un 19 puanı kalırken, son 3 maçında 7 puana sahip olan Ümraniyespor'un 14 puanı bulunuyor.

Ankaragücü arkadan geliyor!

Toto'nun 18. Süper Ligi. MKE Ankaragücü bu taksimbet giriş hafta sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Ankaragücü, Eryaman Stadı'nda 1-0 geride kalmasına rağmen maçı 2-1 kazandı. Kayserispor  15. dakikada Miguel Cardoso ile öne geçti. Ankaragücü'nün golü 38'de Ali Sowe ile geldi. Dakikalar içinde cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 63. dakikada  bir gol daha bulan Başkent ekibi Emre Kierinch'i 2-1 öne geçirdi.

Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Ankaragücü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Ankaragücü galip gelerek 2 maçın ardından 19 puana yükseldi. Kayserispor üst üste 23 puanla 4. maçını kaybetti. Ankaragücü, önümüzdeki hafta Adana Demirspor için ligden ayrılacak. Kayserispor sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Toto'nun 18. Süper Ligi. Fatih Karagümrük ile Konyaspor bu hafta karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma 3-3 berabere bitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.